Rájátszás

NB I-es ifjúsági csapatunk a bajnokság utolsó fordulójában 46:24-re nyert a Budaörs KC ellen az ÉRD Arénában, és a 9. helyen zárta a bajnokságot.
 
NB I -es ifjúsági együttesünk a bajnokság 9-13. helyért vívott rájátszás utolsó találkozóján a Budaörs KC-t fogadta hazai környezetben. A mérkőzésen a vendégcsapat szerezte az első két gólt, de Illés Virág találatával előbb szépített csapatunk, majd Lozsi Erna zsinórban négyszer volt eredményes, így tizenegy perc játék után 5:3-ra vezettünk. 7:6-ig nem tudtunk nagyobb előnyre szert tenni, de ezt követően hét találatunkra egyetlen budaörsi gól volt a válasz, miközben Németh Zsófia büntetőt is hárított (14:7). A félidő hajrájában zsinórban ötször vettük be a vendégek kapuját, így a 26. percben Czirják Orsolya góljával 19:8-ra vezettek lányaink. A 21:11-es félidei állást követően Németh Patrícia átlövésből növelte előnyünket, majd Lozsi Erna értékesített egy büntetőt, de a vendégcsapat nem hagyta magát, és 23:15-re felzárkózott. Ennél közelebb azonban nem tudott kerülni ellenfelünk, hiszen ezt követően három perc alatt négyszer is eredményesek voltunk, visszaállítva a félidő eleji tizenegy gólos különbséget (27:16). Németh Zsófia újabb védett büntetője után az egymást követő hat találatot lányaink szerezték, mellyel 34:19-re vezettünk a 49. percben. A mérkőzés utolsó tíz percében ellenfelünk faragott hátrányából, de Bernát Dorina találatával 46:24-re nyertek lányaink a bajnokság utolsó találkozóján, mellyel a 9. helyet szerezték meg a tabellán. Gratulálunk a győzelemhez!
Korosztály: 
NB I-es junior együttesünk az utolsó percig izgalmas mérkőzésen, a második félidőben megfordítva az állást 31:29-re nyert a Budaörs KC ellen, megszerezve a 12. helyet a bajnokságban.
 
NB I -es junior csapatunk a bajnokság utolsó fordulójában a Budaörs KC-t fogadta az ÉRD Arénában. A találkozón Németh Patrícia szerzett vezetést együttesünknek, majd ellenfelünk háromszor próbálkozhatott hétméteresből bevenni Zsigmund Emese hálóját, de kapusunk két budaörsi próbálkozást is hárított. Tíz perc elteltével így is a vendégcsapat vezetett 2:5-re, de három minutummal később Lozsi Erna és Illés Virág két-két találatával már lányainknál volt az előny (6:5). A félidő hajrájáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, miközben Zsigmund Emese újabb büntetőt hárított, míg Lozsi Erna nem hibázott a büntetővonalról (12:12). A játékrész utolsó perceiben négy vendég találatra csak Pigler Nikolett és Lízer Dorottya tudott válaszolni, így a szünetre 15:17-es hátránnyal érkeztünk. A fordulást követően Zsigmind Emese már a negyedik budaörsi büntetőt hatástalanította, együttesünk pedig 19:19-nél Bernát Dorina góljával érte utol ellenfelét. Egy perccel később Németh Patrícia betörés után volt eredményes, újra csapatunkat juttatva vezetéshez, de nagyobb előnyre nem sikerült szert tennünk. 26:26 után Lízer Dorottya akcióból és büntetőből is bevette a vendégcsapat kapuját, melynek köszönhetően a mérkőzés utolsó nyolc percének kétgólos fórral kezdhettünk neki. A Budaörs ugyan egyenlített az 55. percben, de Zsigmund Emese ötödik védett hétméteresének köszönhetően a vezetést nem tudta átvenni, így a hajrában Lízer Dorottya és Pigler Nikolett góljaival 31:29-re megnyertük a mérkőzést, megszerezve a 12. helyet az NB I-es junior bajnokságban. Gratulálunk a győzelemhez!
Csapatunk a K&H női kézilabda liga bronzcsatájának második mérkőzésén 20:21-re győzött a DVSC-TVP otthonában, így kettős győzelemmel, 46:41-es összesített eredménnyel sorozatban negyedszer is együttesünk végzett a bajnoki dobogó harmadik fokán.
Lányaink a párharc első, ÉRD Arénában rendezett összecsapásán megszerzett négygólos előnnyel utazhattak a szezon utolsó mérkőzésére Debrecenbe. A remek hangulatú visszavágón Katarina Krpez Slezak hétméteresből szerzett találatával csapatunk szerezte a találkozó első gólját. A bronzéremért vívott sorsdöntő összecsapáson egygólos előnynél nagyobbra egyik csapat sem tudott szert tenni a 25. percig. A szünetre 13:10-re vezetett a DVSC, majd a fordulás után négy perccel már ötgólos volt a hazaiak előnye. Azonban a mérkőzés utolsó huszonhat percében masszív védőfalunk mögött összesen négy találatot kapott bravúrosan védő csapatkapitányunk, Janurik Kinga. Így a hajrára fordulva Klivinyi Kinga góljával 18:18-nál utolértük ellenfelünket, majd a fordítást is véghez vitte csapatunk a találkozó végére (20:21). Együttesünk kettős győzelemmel, 46:41-es összesített eredménnyel szerezte meg a bronzérmet, sorozatban és története során immár negyedszer. 
 
ÉRD NB I góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés
 
 
NB I-es ifjúsági és junior csapatunk is a Budaörs KC együttese ellen elért győzelmével zárta az idei bajnokság 9-13. helyért vívott rájátszás küzdelmeit. Bp. I. osztályú bajnokságban szereplő csapatunk a szezon utolsó mérkőzésén nem bírt a REAC SI SE együttesével, így a 4. helyen végzett a felsőházi tabellán. Gratulálunk a győzelmekhez!
 
A elmúlt hét ÉRD eredményei
 
2016. május 26., csütörtök
 
NB I Felnőtt rájátszás 3. helyért | DVSC-TVP - ÉRD 20:21 (13:10)
 
2016. május 27., szombat
 
NB I Ifjúsági rájátszás 9-13. helyért | ÉRD - Budaörs KC 46:24 (21:11)
NB I Junior rájátszás 9-13. helyért | ÉRD - Budaörs KC 31:29 (15:17)
 
2016. május 29., vasárnap
 
U8 Kovács László régió | ÉRD - Tolnai Lajos Ált. Isk.
U8 Kovács László régió | Pilisvörösvári TKSK - ÉRD
 
Bp. I. o. női Felnőtt felsőház | ÉRD III - REAC SI SE 18:25 (9:14)
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
Korosztály: 
Remek hangulatú mérkőzésen, a sorsdöntő összecsapás utolsó huszonhat percében mindössze négy gólt kapott csapatunk, és 20:21-re nyert a DVSC-TVP otthonában. Így 46:41-es összesítéssel az egymást követő negyedik szezonban is lányaink nyakába került a bronzérem. 
 
Az egy héttel ezelőtti 25:21-re megnyert első találkozó után a bajnokság utolsó mérkőzésén Debrecenben lépett pályára csapatunk, és a találkozó tétje nem volt kisebb mint a bronzérem! A párharc visszavágóján Katarina Krpez Slezak hétméteresből szerzett találatával szereztünk vezetést, majd következő találatunkat is szerb jobbszélsőnk szerezte, azonban ezt megelőzően a hazai csapat háromszor vette be a kapunkat (3:2). Andjela Bulatovic remek passzcsel után volt eredményes, majd két szélsőnk, Fekete Bozsana és Katarina Krpez Slezak találataival a 13. percben 5:5-nél utolértük ellenfelünket. Két perccel később Klivinyi Kinga átlövésgóljával már lányaink vezettek, de a nagy csatát hozó mérkőzésen egyik csapat sem tudott egygólosnál nagyobb előnyre szert tenni az első huszonöt percben (9:9). A félidő hajrájában a hazaiak négy találatára egy Mireya González Álvarez átlövésgól volt a válaszunk, így a szünetre háromgólos hátránnyal vonultunk (13:10).  
 
A fordulást követően első támadásunkból spanyol jobbátlövőnk csökkentette hátrányunkat, de három perccel később öt találattal vezetett a DVSC (16:11). A folytatásban viszont lányaink vették be zsinórban háromszor a hazai kaput, Klivinyi Kinga és Mireya González Álvarez akcióból volt eredményes, Katarina Krpez Slezak pedig a Kisfaludy Anett által emberhátrányban kiharcolt hétméterest váltotta gólra (16:14) Védekezésben hatékonyan állítottuk meg a hazai támadásokat, a kapuban Janurik Kinga védett parádésan, amit jól mutat, hogy a mérkőzés utolsó huszonhat percében mindössze négy gólt kapott csapatunk. 18:15 után Katarina Krpez Slezak kétszer egymás után vette be a hazai kaput, egy gólra csökkentve hátrányunkat, majd Klivinyi Kinga egyenlített átlövésből az 55. percben (18:18). Mariama Signaté zsinórban a negyedik találatunkat szerezte, ezzel a vezetést is átvettük az utolsó négy percre fordulva. Junior korú beállónk, Szabó Laura higgadtan értékesítette a Katarina Krpez Slezak által kiharcolt büntetőt, majd az utolsó percben Klivinyi Kinga átlövésgóljával csapatunk 20:21-re nyerte meg a bronzpárharc visszavágóját. Együttesünk így kettős győzelemmel, 46:41-es összesített eredménnyel szerezte meg a K&H női kézilabda liga harmadik helyét, sorozatban és története során immár negyedszer. 
 
 
 
NB I-es felnőtt csapatunk csütörtökön az idei szezon utolsó mérkőzésén, a K&H női kézilabda liga bronzpárharcának visszavágóján a DVSC-TVP otthonában lép pályára. A találkozó alakulását élőben követhetik szöveges közvetítésünkkel a http://live.handballerd.hu/ oldalon.
 
K&H női kézilabda liga 3. helyért - 2. mérkőzés
DVSC TVP - ÉRD
 
Időpont: 2016. május 26., csütörtök 18:00
Helyszín: Hódos Imre Sportcsarnok (4028 Debrecen, Kassai út 32-34.)
Játékvezetők: Bán Tamás, Szloska Ernő
 
 
A hét ÉRD mérkőzései:
 
2016. május 26., csütörtök
 
NB I Felnőtt rájátszás 3. helyért | Hódos Imre Sportcsarnok
18:00 DVSC-TVP - ÉRD
 
2016. május 28., szombat
 
NB I Ifjúsági rájátszás 9-13. helyért | ÉRD Aréna
10:00 ÉRD - Budaörs KC
 
NB I Junior rájátszás 9-13. helyért | ÉRD Aréna
12:00 ÉRD - Budaörs KC
 
2016. május 29., vasárnap
 
U8 Kovács László régió | Vecsési Városi Sportcsarnok (2220 Vecsés, Fő út 90-92.)
12:00 ÉRD - Tolnai Lajos Ált. Isk.
13:00 Pilisvörösvári TKSK - ÉRD
 
Bp. I. o. női Felnőtt felsőház | ÁMK Sportcsarnok (1211 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-3.)
18:15 ÉRD III - REAC SI SE
 
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
Csapatunk a K&H női kézilabda liga bronzcsatájának első mérkőzésén 25:21-re győzött a DVSC-TVP együttese ellen, mellyel négygólos előnyt harcoltunk ki a május 26-ai debreceni visszavágóra.
Együttesünk a szezon utolsó hazai mérkőzésén a DVSC-TVP együttesét fogadta a K&H női kézilabda liga bronzpárharcának első összecsapásán. A találkozó elején 3:3-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd védekezésünk és Janurik Kinga remek összhangjának köszönhetően a vendégcsapat kilenc perc alatt kétszer tudta bevenni kapunkat, így az első negyedóra végére hatgólos előnyre tettünk szert (11:5). A játékrész második felében egy találattal tudtuk növelni vezetésünket, így 15:8-as állásnál vonulhattak szünetre a csapatok. A fordulást követően Katarina Krpez Slezak egymást követő négy találatának, és jól záró védelmünknek köszönhetően negyvenöt perc elteltével 22:11-re vezettünk a fantasztikus hangulatú ÉRD Arénában. A találkozó utolsó negyed órája azonban ellenfelünknek sikerült jobban, így négygólos, 25:21-es győzelemmel várjuk a párharc visszavágóját. 
 
ÉRD NB I góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés
 
 
NB I-es junior és ifjúsági csapatunk a bajnokság  9-13. helyért vívott rájátszás küzdelmeiben lépett pályára. Junior együttesünknek nem sikerült a győzelem, míg ifjúsági lányaink a Békéscsaba otthonában tudtak nyerni egy góllal. ÉRD 1-es serdülő csapatunk a rájátszás utolsó fordulójában a Szigetszentmiklós elleni győzelemmel a 2. helyen zárta az F-csoport alsóházában. U9-es lányaink szombati két mérkőzésükből egyet megnyertek a bajnokság utolsó fordulójában. Gratulálunk a győzelmekhez!
 
A elmúlt hét ÉRD eredményei
 
2016. május 18., szerda
 
NB I Ifjúsági rájátszás 9-13. helyért | Mosonmagyaróvári KC SE - ÉRD 39:21 (18:14)
NB I Junior rájátszás 9-13. helyért | Mosonmagyaróvári KC SE - ÉRD 31:29 (20:17)
 
2016. május 19., csütörtök
 
NB I Felnőtt rájátszás 3. helyért | ÉRD - DVSC-TVP 25:21 (15:8)
 
2016. május 20., péntek
 
NB I Ifjúsági rájátszás 9-13. helyért | EUbilityGroup Békéscsabai ENKSE - ÉRD 27:28 (15:16)
NB I Junior rájátszás 9-13. helyért | EUbilityGroup Békéscsabai ENKSE - ÉRD 24:20 (10:11)
 
OSB F alsóház 5-11. helyért | ÉRD 1 - Szigetszentmiklós NKSE 24:17 (13:6)
 
2016. május 21., szombat
 
U9 Kovács László régió | Albertirsa SE - ÉRD 0:10 (0:0)
U9 Kovács László régió | ÉRD - Szigetszentmiklós NKSE 4:21 (2:11)
 
NB I Junior rájátszás 9-13. helyért | Fehérvár KC - ÉRD 30:25 (16:14)
 
2016. május 22., vasárnap
 
 
U11 Kovács László Régióbajnoka | ÉRD - Tolnay Lajos Ált. Isk.
 
U10 Kovács L. régió | Gyömrő VSK - ÉRD
U10 Kovács L. régió | ÉRD - KyoNewaza SE
 
Bp. I. o. női Felnőtt felsőház | ÉRD III - Rákosmenti KSK
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
NB I-es felnőtt csapatunk csütörtökön az év utolsó hazai mérkőzésén, a K&H női kézilabda liga bronzpárharcának első találkozóján a DVSC-TVP-t fogadja az ÉRD Arénában. A találkozó előtt már 17:00 órától várjuk minden kedves szurkolónkat az ÉRD Aréna előtt közös hangolódásra. A mérkőzésekre jegyek kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában, és online az ÉRD Aréna weboldalán! Az év elején megváltott bérletek ÉRVÉNYESEK a rájátszás mérkőzéseire!
 
K&H női kézilabda liga 3. helyért - 1. mérkőzés
ÉRD – DVSC TVP
 
Időpont: 2016. május 19., csütörtök 19:00
Helyszín: ÉRD Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.)
Játékvezetők: Felhő Fernc, Öcsi Tamás
 
Szurkolói információk
 
A mérkőzésekre jegyek kaphatóak 8-19 óráig az ÉRD Aréna jegypénztárában és online az ÉRD Aréna weboldalán. A mérkőzés napján 8 - 12 között az uszoda jegypénztárában, 12 órától a sportcsarnok jegypénztárában lehet jegyet váltani a mérkőzésre. Az év elején megváltott bérletek ÉRVÉNYESEK a rájátszás mérkőzéseire!
 
A mérkőzésre érényes jegyárak:
Felnőtt: 1500 FtDiák (érvényes diákigazolvánnyal és 18 éves korig): 800 FtNyugdíjas (érvényes nyugdíjas igazolvánnyal): 800 Ft
A belépés 6 év alatt ingyenes!
 
 
DÍJMENTES JEGYEK:
http://handballerd.hu/dijmentesjegyek.php
 
 
A hét ÉRD mérkőzései:
 
2016. május 18., szerda
 
NB I Ifjúsági rájátszás 9-13. helyért | Mosonszolnok Sportcsarnok (9245 Mosonszolnok Jókai u. 2.)
16:00 Mosonmagyaróvári KC SE - ÉRD
 
NB I Junior rájátszás 9-13. helyért | Mosonszolnok Sportcsarnok (9245 Mosonszolnok Jókai u. 2.)
18:00 Mosonmagyaróvári KC SE - ÉRD
 
2016. május 19., csütörtök
 
NB I Felnőtt rájátszás 3. helyért | ÉRD Aréna
19:00 ÉRD - DVSC-TVP
 
2016. május 20., péntek
 
NB I Ifjúsági rájátszás 9-13. helyért | Békéscsaba Városi Sportcsarnok (5600 Békéscsaba, Gyulai út 44.)
13:30 EUbilityGroup Békéscsabai ENKSE - ÉRD
 
NB I Junior rájátszás 9-13. helyért | Békéscsaba Városi Sportcsarnok (5600 Békéscsaba, Gyulai út 44.)
15:30 EUbilityGroup Békéscsabai ENKSE - ÉRD
 
OSB F alsóház 5-11. helyért | Batthyány Tornacsarnok, Érd
17:50 ÉRD 1 - Szigetszentmiklós NKSE
 
2016. május 21., szombat
 
U9 Kovács László régió | Dömsödi Sportközpont (2344 Dömsöd, Széchenyi u. 9/c)
09:00 Dömsödi USE - ÉRD
12:00 ÉRD - Szigetszentmiklós NKSE
 
NB I Junior rájátszás 9-13. helyért | Köfém Csarnok (8000 Székesfehérvár, Verseci út 1-15.)
14:00 Fehérvár KC - ÉRD
 
2016. május 22., vasárnap
 
U11 Kovács László Régióbajnoka | Mogyoródi Szent László Ált. Iskola (2146 Mogyoród, Gödöllői u. 17.)
11:00 ÉRD - Tolnay Lajos Ált. Isk.
 
U10 Kovács L. régió | Gyömrői Ignácz Ilona Sportcsarnok (2230 Gyömrő, Szabadság tér 2.)
14:40 Gyömrő VSK - ÉRD
16:00 ÉRD - KyoNewaza SE
 
Bp. I. o. női Felnőtt felsőház | ÁMK Sportcsarnok (1211 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-3.)
 
17:15 ÉRD III - Rákosmenti KSK
 
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
Csapatunk a K&H női kézilabda liga elődöntőjének visszavágóján 24:27-es vereséget szenvedett a Győri Audi ETO KC együttese ellen, így az egymást követő ötödik szezonban is a bronzérem megszerzéséért lépünk pályára. NB I/B-s felnőtt együttesünk a bajnokság utolsó fordulójában Kozármislenyben tudott nyerni, junior csapatunknak sajnos nem sikerült a pontszerzés.
A K&H női kézilabda liga elődöntőjének második mérkőzését jól kezdte csapatunk, hiszen nyolc perc elteltével 6:1-re vezettek lányaink a Győri Audi ETO KC együttese ellen. Jól záró védelmünknek és Janurik Kinga védéseinek köszönhetően a vendégcsapat a 9. percben szerezte második találatát. Lányaink lerohanásból és felállt fal ellen is többször eredményesek voltak, így a játékrész utolsó nyolc percére négygólos előnnyel érkeztünk (10:6). A hajrában ellenfelünk egy találatra csökkentette hátrányát, de Yulia Khavronina időntúli szabaddobásgóljával a szünetre 14:12-es vezetéssel vonulhattunk. A fordulást követően első támadásunkból Andjela Bulatovic góljával növeltük előnyünket, azonban két perccel később már 15:15 állt az eredményjelzőn. A 35. percben vette át a Győri Audi ETO KC a vezetést, melyet már ki sem adott a kezéből, hiába tettek meg lányaink mindent a győzelemért. Mariama Signaté átlövésből, míg Fekete Bozsana indítás végén talált a kapuba a mérkőzés hajrájában, de a mérkőzést a Győri Audi ETO KC nyerte (24:27), így 69:50-es összesítéssel ellenfelünk jutott a bajnokság döntőjébe. Csapatunk ellenfele a bajnoki bronzpárharcban a DVSC-TVP együttese lesz. 
 
ÉRD NB I góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés
 
 
NB I-es ifjúsági csapatunk a 9-13. helyért vívott rájátszás küzdelmeiben kilenc góllal nyert a Siófok KC együttese ellen. NB I/B-s csapataink a bajnokság utolsó fordulójában Kozármislenyben léptek pályára. Felnőtt csapatunk hatgólos győzelmet aratott, de junior együttesünk nem bírt ellenfelével. A serdülő bajnokság F-csoportjában az 5-11. helyért játszó csapatunk nem bírt a DKKA II együttesével. Gratulálunk a győzelmekhez!
 
A elmúlt hét ÉRD eredményei
 
2016. május 12., csütörtök
 
OSB F alsóház 5-11. helyért | Dunaújvárosi KKA II - ÉRD 1 26:15 (12:8)
 
NB I Ifjúsági rájátszás 9-13. helyért | ÉRD - Siófok KC 27:16 (15:6)
 
NB I Felnőtt rájátszás elődöntő | ÉRD - Győri Audi ETO KC 24:27 (14:12)
 
2016. május 14., szombat
 
NB I/B Felnőtt | Kozármisleny SE - Haladás-ÉRD II 21:27 (15:13)
NB I/B Junior | Kozármisleny SE - Haladás-ÉRD II 26:19 (11:8)
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
Korosztály: 
Csapatunk remek első félidőt követően, nagy csatában 24:27-es vereséget szenvedett a Győri Audi ETO KC együttesétől, így a bajnoki bronzéremért léphetünk pályára a DVSC-TVP ellen
 
Az elődöntő első mérkőzését, és a Magyar Kupa döntőjét követően rövid időn belül harmadszor léptünk pályára a Győri Audi ETO KC együttese ellen. A találkozón Katarina Krpez Slezak szerezte első találatunkat, miután magabiztosan értékesítette a Kisfaludy Anett által kiharcolt hétméterest. Védőfalunk jól állította meg a győri támadásokat, majd gyors támadások végén Klivinyi Kinga és szerb jobbszélsőnk is eredményes volt (3:0). Ellenfelünk a 7. percben vette be először a remekül védő Janurik Kinga kapuját, melyet követően két szélsőnk Katarina Krpez Slezak és Olivera Vukcevic találataival nyolc perc játék után 6:1-re vezettünk. A folytatásban azonban nyolc perces gólcsendünket kihasználva a vendégcsapat zsinórban három gólt szerzett, majd rossz sorozatunkat Yulia Khavronina bejátszásából Kisfaludy Anett törte meg, majd Janurik Kinga indításából Katarina Krpez Slezak alakította 8:4-re az állást. Yulia Khavronina és Mariama Signaté átlövésgóljaival tartottuk előnyünket, majd Klivinyi Kinga is kilenc méterről felugorva vette be ellenfelünk kapuját (11:8). A hajrában a vendégek csökkentették hátrányukat, de egyenlíteni nem tudtak, sőt Yulia Khavronina időntúli szabaddobás góljával kétgólos előnnyel vonulhattunk a szünetre. (14:12).  
 
 
A fordulást követően a második játékrész első találatát Andjela Bulatovic szerezte egy szépen végigjátszott figura végén, háromgólosra növelve előnyünket. Hibáinkat kihasználva ellenfelünk a 33. percben zsinórban három góllal először egyenlítettek a mérkőzésen, de Fekete Bozsana szélről visszavette a vezetést csapatunknak (16:15). Az ezt követő nyolc percben nem tudtuk bevenni a győri kaput, míg ellenfelünk ötször is eredményes volt ezen időszak alatt, 16:20-re alakítva az állást. Gólcsendünket Yulia Khavronina értékesített hétméterese törte meg, melyet egy kivédekezett vendégakciót követően Fekete Bozsana gólja követett (18:20). Közelebb azonban nem tudtunk zárkózni, hiszen Klivinyi Kinga találataira rendre volt válasza ellenfelünknek.  Mariama Signaté és Yulia Khavronina góljaival az utolsó hét percre fordulva két találatra csökkentettük hátrányunkat, de a hajrát nem tudtuk ennél szorosabbá tenni (22:24). Az utolsó percben Mariama Signaté és Fekete Bozsana is eredményes volt, de a mérkőzést a Győri Audi ETO KC nyerte, így 69:50-es összesítéssel ellenfelünk jutott a bajnokság döntőjébe. A bajnoki bronzpárharcban a DVSC-TVP együttese lesz az ellenfelünk, a találkozók időpontjáról a későbbiekben értesítjük szurkolóinkat. 
 
 
NB I-es felnőtt csapatunk csütörtökön a K&H női kézilabda liga elődöntőjének visszavágóján a Győri Audi ETO KC-t fogadja az ÉRD Arénában. A találkozó előtt már 19:00 órától várjuk minden kedves szurkolónkat az ÉRD Aréna előtt közös hangolódásra. A mérkőzésekre jegyek kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában, és online az ÉRD Aréna weboldalán! Az év elején megváltott bérletek ÉRVÉNYESEK a rájátszás mérkőzéseire!
 
K&H női kézilabda liga elődöntő - 2. mérkőzés
ÉRD – Győri Audi ETO KC
 
Időpont: 2016. május 12., csütörtök 20:30
Helyszín: ÉRD Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.)
Játékvezetők: Medve Róbert, Nagy László
 
Szurkolói információk
 
A mérkőzésekre jegyek kaphatóak 8-19 óráig az ÉRD Aréna jegypénztárában és online az ÉRD Aréna weboldalán. A mérkőzés napján 8 - 12 között az uszoda jegypénztárában, 12 órától a sportcsarnok jegypénztárában lehet jegyet váltani a mérkőzésre. Az év elején megváltott bérletek ÉRVÉNYESEK a rájátszás mérkőzéseire!
 
A mérkőzésre érényes jegyárak:
Felnőtt: 1500 FtDiák (érvényes diákigazolvánnyal és 18 éves korig): 800 FtNyugdíjas (érvényes nyugdíjas igazolvánnyal): 800 Ft
A belépés 6 év alatt ingyenes!
 
 
DÍJMENTES JEGYEK:
http://handballerd.hu/dijmentesjegyek.php
 
 
A hét ÉRD mérkőzései:
 
2016. május 12., csütörtök
 
OSB F alsóház 5-11. helyért | Dunaújvárosi Főiskola (2400 Dunaújváros, Táncsics Mihály u. 1/A)
16:30 Dunaújvárosi KKA II - ÉRD 1
 
NB I Ifjúsági rájátszás 9-13. helyért | ÉRD Aréna
17:00 ÉRD - Siófok KC
 
NB I Felnőtt rájátszás elődöntő | ÉRD Aréna
20:30ÉRD - Győri Audi ETO KC
 
2016. május 14., szombat
 
NB I/B Junior | Kozármisleny Városi Sportcsarnok (7761 Kozármisleny, Alkotmány tér 55.)
14:00 Kozármisleny SE - Haladás-ÉRD II 
 
NB I/B Felnőtt | Kozármisleny Városi Sportcsarnok (7761 Kozármisleny, Alkotmány tér 55.)
16:00 Kozármisleny SE - Haladás-ÉRD II 
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink