NBI

Rovat: 

NB I-es felnőtt csapatunk szombaton a Győri Audi ETO KC együttesét fogadja a bajnokság 22. fordulójában, míg utánpótlás csapataink vasárnap mérkőznek meg a zöld-fehérekkel. A szombati mérkőzésre jegyek kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában, és online az ÉRD Aréna weboldalán!

K&H női kézilabda liga - 22. forduló
ÉRD - Győri Audi ETO KC

Időpont: 2017. április 29., szombat 16:00
Helyszín: ÉRD Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.)
Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér

Az utánpótlás mérkőzésekre április 30-án, vasárnap kerül sor az ÉRD Arénában. Az ifjúsági találkozó 13, a junior mérkőzés 15 órakor kezdődik!

Szurkolói információk:

A találkozóra jegyek kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában, és online az ÉRD Aréna weboldalán. A mérkőzés napján 8 - 12 között az uszoda jegypénztárában, 12 órától a sportcsarnok jegypénztárában lehet jegyet váltani a mérkőzésre. 

A mérkőzésre érvényes jegyárak:

Felnőtt: 1500 Ft
Diák (érvényes diákigazolvánnyal): 800 Ft
Nyugdíjas (érvényes nyugdíjas igazolvánnyal): 800 Ft

A belépés 6 év alatt ingyenes! 

DÍJMENTES JEGYEK

Részletes információ: http://handballerd.hu/dijmentesjegyek.php

A hét ÉRD mérkőzései:

2017. április 25., kedd

KSB leány rájátszás 17-24. helyért | Batthyány Tornacsarnok, Érd

15:30 ÉRD - Oxxo Energy Orosházi Női Kézilabda Club

 

2017. április 27., csütörtök

OSB leány E-F rájátszás 1-8. helyért | Würtz Ádám Ált. Isk. Kézilabda Csarnok (7090 Tamási, Szabadság utca 38-40.)

17:00 Tamási KC - ÉRD II

 

2017. április 29., szombat

U8 Kisiskolás bajnokság Kovács László régió | Csömöri Sportcsarnok (2141 Csömör, Major utca 7-9.)

12:30 ÉRD - Vecsés SE

14:00 ÉRD - Inárcs-Örkény KC

 

U11 Gyermekbajnokság Országos elődöntő 3 | Szegedi Orczy István Ált. Isk. (6791 Szeged, Szent János tér 2-4.)

13:00 K. Szeged SE - ÉRD

15:00 Szeged KKSE - ÉRD

 

NB I Felnőtt | ÉRD Aréna

16:00 ÉRD - Győri Audi ETO KC

 

2017. április 30., vasárnap

NB I Ifjúsági | ÉRD Aréna

13:00 ÉRD - Győri Audi ETO KC

NB I Junior | ÉRD Aréna

15:00 ÉRD - Győri Audi ETO KC

 

HAJRÁ ÉRD!!

NB I-es felnőtt csapatunk a K&H női kézilabda liga 21. fordulójában 17:28-as győzelmet ért el a Budaörs Handball otthonában. Ifjúsági lányaink is elhozták a két bajnoki pontot Budaörsről.

A bajnokság huszonegyedik mérkőzésén Katarina Krpez Slezak szerezte első gólunkat, majd Klivnyi Kinga és Kiss Nikolett növelte találataink számát, míg a hazaiak a 5. percben tudták először bevenni a több remek védést is bemutató Janurik Kinga kapuját. 3:4 után kilenc perc alatt egy gólt kaptunk, míg támadásban hatszor voltunk eredményesek, így a 22. percben 4:10-es vezetésünknek tapsolhatott a vendégszektort csurig megtöltő szurkolótáborunk. A hajrában kettővel növeltük előnyünket (6:14), majd a fordulás után Kisfaludy Anett találata jelentette a tízgólos különbséget (7:17). A folytatásban Mariama Signaté és Klivinyi Kinga átlövésből, Larissa Araújo a szélről, Katarina Krpez Slezak pedig a büntetővonalról talált be (13:22). Az utolsó percekre fordulva Mireya González Álvarez felállt fal ellen, míg Takács Kitti lerohanás végén lőtt a kapuba, a születésnapos Zeljana Stojak pedig büntetőt hárított a 17:28-as végeredménnyel záruló összecsapáson. 

ÉRD NB I góllövőlista

Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés

NB I-es utánpótlás együtteseink is Budaörsön léptek pályára. Junior együttesünk egygólos vereséget szenvedett, ifjúsági lányaink viszont három találattal győztek. Az OSB rájátszás E-F csoportjában az 1-8. helyért küzdő lányaink nem bírtak a Szekszárdi FGKC csapatával, míg KSB együttesünk Kisvárdán szenvedett vereséget. Pest megye junior lányaink a Főnix ISE ellen kaptak ki hat góllal, míg Bp. I. osztályban szereplő csapatunk 19:17-re maradt alul a Rév-Hilltop együttesével szemben. Gratulálunk a győzelemhez!

2017. április 19, szerda

KSB leány rájátszás 17-24. helyért | Kisvárdai KC - ÉRD 24:17 (13:8)

 

2017. április 20, csütörtök

OSB leány E-F rájátszás 1-8. helyért | Szekszárdi FGKC - ÉRD II 23:11 (10:7)

 

Pest megyei női junior 13-16. helyért | Főnix ISE - ÉRD 26:20 (12:10)

 

2017. április 22, szombat

NB I Ifjúsági | Budaörs Handball - ÉRD 25:28 (12:14)  

NB I Junior | Budaörs Handball - ÉRD 34:33 (21:18)

 

NB I Felnőtt | Budaörs Handball - ÉRD 17:28 (6:14)

 

2017. április 23, vasárnap

Bp. I.o. női felnőtt Felsőház | Rév-Hilltop - ÉRD II 19:17 (9:12)

 

HAJRÁ ÉRD!

Korosztály: 

A bajnokság huszonegyedik mérkőzésén ifjúsági együttesünk 25:28-as győzelmet ért el idegenben a Budaörs Handball ellen.

A mérkőzést jól kezdték lányaink, hiszen a 3. percben Krenner Fanni és Urbányi Sára góljaival 0:2-re vezettünk. A folytatásban Kincses Janka és Király Réka találataival tartottuk előnyünket, de az első negyedóra végére fordított ellenfelünk (7:5). 8:6 után tizenkét perc alatt mindösszesen egyszer tudták bevenni a hazaiak Merő Dóra kapuját, míg lányaink hétszer voltak eredményesek, mellyel a játékrész hajrájában 9:13-ra vezettünk. A félidő utolsó perceiben faragott hátrányából a Budaörs (12:14), majd a fordulás után egyenlített is a hazai csapat. Urbányi Sára és Krenner Fanni góljaival visszavettük a vezetést, de találatainkra volt válasza ellenfelünknek. A szoros mérkőzésen 20:20 után zsinórban háromszor találtunk be, Király Réka értékesített három büntetőt, mellyel az utolsó tíz perchez érkezve hárommal vezettünk (20:23). A hajrában Kovács Barbara és Krenner Fanni góljaival tartottuk előnyünket, míg a 25:28-as végeredményt Kincses Janka állította be. Gratulálunk a győzelemhez!

Korosztály: 

Junior csapatunk a bajnokság 21. fordulójában 34:33-as vereséget szenvedett a Budaörs Handball korosztályos együttese ellen.

A mérkőzésen Németh Patrícia szerzett vezetést csapatunknak, majd még az első percben Zsigmund Emese védett büntetőt, és az ellentámadásból Márczy Tekla duplázta meg előnyünket. 4:4-nél egyenlített a hazai csapat, de a vezetést nem tudta átvenni a Budaörs, köszönhetően Márczy Tekla újabb két találatának. Nagyobb előnyre nem tudtunk szert tenni, sőt az első negyedóra végére ellenfelünk átvette a vezetést (10:9). A játékrész hajrájára fordulva fej-fej mellett haladt a két csapat, Reizinger Sára és Illés Virág is eredményes volt, mellyel újra lányainknál volt az előny (11:12). A félidő utolsó percében a Budaörs háromszor is a kapunkba talált, így a szünetre 21:18-as állásnál vonultak a csapatok. A fordulás után hat minutum alatt egy gólt kaptunk, míg lányaink Márczy Tekla két, illetve Bernát Dorina, Németh Patrícia és Reizinger Sára egy-egy találatával összesen ötször vettük be a hálót, megfordítva az állást (22:23). A folytatásban felváltva voltak eredményesek a csapatok, Plesztovits Alexa, Bernát Dorina és Márczy Tekla góljaira is volt válasza ellenfelünknek (27:27). A mérkőzés utolsó percéhez érkezve a hazaiak szereztek gólt, melyre már a mérkőzés hátralévő idejében nem volt válaszunk, így junior lányaink 34:33-as vereséget szenvedtek a Budaörs Handball otthonában. 

Korosztály: 

Együttesünk remek védekezéssel és kiváló kapusteljesítménnyel fontos bajnoki pontokat szerzett a K&H női kézilabda liga 21. fordulójában a Budaörs Handball otthonában.

Az idényben másodszor, az őszi Magyar Kupa mérkőzés után, ezúttal a K&H női kézilabda liga küzdelmeiben léptünk pályára Budaörsön. A mérkőzésen egy kivédekezett hazai akció után Janurik Kinga indításából Katarina Krpez Slezak szerzett vezetést együttesünknek, majd válogatott kapusunk védése után felállt fal ellen Klivinyi Kinga átlövésből volt eredményes. A 3. percben Kiss Nikolett a szaggatottról növelte előnyünket, míg két hazai gól után újfent jobbátlövőnk talált a kapuba, ezúttal betörésből (2:4). A félidő feléhez érkezve Gridnyeva Szvetlana hárított büntetőt, ennek ellenére egy találatra zárkózott a hazai csapat. Ezt követően remekül záró védőfalunk mögött a több nagyszerű bravúrt is bemutató Janurik Kinga kilenc perc alatt mindösszesen egy gólt kapott, míg lányaink összesen hatszor lőttek a kapuba, így a játékrész hajrájában 4:10-re vezettünk. Az utolsó percekben egy hazai gólra, két Katarina Krpez Slezak, valamint egy-egy Klivinyi Kinga és Gulyás Vanda találat volt a válaszunk, mellyel 6:14-es előnnyel vonulhattunk a szünetre. 

A fordulás után Klivinyi Kinga átlövésből szerezte első találatunkat, majd emberelőnyben Andjala Bulatovic bejátszásából Kisfaludy Anett növelte tízgólosra vezetésünket. A 35. percben Zeljana Stojak váltotta a fantasztikusan védő Janurik Kingát a kapunkban, míg támadásban Klivinyi Kinga és Mireya González Álvarez is a szaggatottról vette be a budaörsi hálót (9:19). A folytatásban négy hazai találat után Mariama Signaté növelte góljaink számát, majd Larisssa Araújo vette be a kaput a balszélről és Katarina Krpez Slezak a büntetővonalról nem hibázott, 13:22-re alakítva az állást. A hajrára héttalálatos vezetéssel fordultunk, majd balkezeseink, Katarina Krpez Slezak és Mireya González Álvarez voltak újra eredményesek, míg Takács Kitti indítás után lőtt a hálóba. Az utolsó minutumban Zeljana Stojak hárított büntetőt, míg a 17:28-as végeredményt Kiss Nikolett állította be. Lányaink legközelebb szombaton 16:00-tól lépnek pályára  az ÉRD Arénában a Győri Audi ETO KC ellen. A mérkőzésre jegyek kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában, és online az ÉRD Aréna weboldalán! 

 

NB I-es felnőtt és utánpótlás csapataink szombaton Budaörsön lépnek pályára a bajnokság 21. fordulójában. Egy héttel később a Győri Audi ETO KC együttesét fogadjuk az ÉRD Arénában. Az április 29-ei mérkőzésre jegyek szerdától kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában, és online az ÉRD Aréna weboldalán!

K&H női kézilabda liga - 21. forduló
Budaörs Handball - ÉRD

Időpont: 2017. április 22., szombat 18:00
Helyszín: Budaörs Városi Sportcsarnok (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)
Játékvezetők: Herczeg Péter, Südi Péter

Az ifjúsági találkozó 14:00, a junior mérkőzés 16:00-kor kezdődik!

 

A hét ÉRD mérkőzései:

2017. április 19, szerda

KSB leány rájátszás 17-24. helyért | Kisvárda Városi Sportcsarnok (4600 Kisvárda, Flórián tér 6.)

15:00 Kisvárdai KC - ÉRD

 

2017. április 20, csütörtök

OSB leány E-F rájátszás 1-8. helyért | Szekszárdi Városi Sport és Szabadidőközpont (7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.)

15:30 Szekszárdi FGKC - ÉRD II

 

Pest megyei női junior 13-16. helyért | GEAC Sportcsarnok (2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.)

17:00 Főnix ISE - ÉRD

 

2017. április 22, szombat

NB I Ifjúsági | Budaörs Városi Sportcsarnok

14:00 Budaörs Handball - ÉRD

NB I Junior | Budaörs Városi Sportcsarnok

16:00 Budaörs Handball - ÉRD

 

NB I Felnőtt | Budaörs Városi Sportcsarnok

18:00 Budaörs Handball - ÉRD

 

2017. április 23, vasárnap

Bp. I.o. női felnőtt Felsőház | Emszt Kálmánné Sportcsarnok (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 28.)

13:15 Rév-Hilltop - ÉRD II

 

HAJRÁ ÉRD!

NB I-es felnőtt csapatunk a K&H női kézilabda liga 20. fordulójában 34:24-es győzelmet ért el az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE ellen. Junior lányaink is itthon tartották a két bajnoki pontot.

A szombati mérkőzésen szerb jobbszélsőnk, Katarina Krpez Slezak szerezte első találatunkat, majd Kisfaludy Anett egy gyors középkezdést befejezve alakította 2:2-re az állást. A folytatásban Janurik Kinga több nagyszerű védést is bemutatott, Gridnyeva Szvetlana pedig büntetőt hárított, míg támadásban zsinórban háromszor voltunk eredményesek (5:2). Az első negyedóra végére egy találatra felzárkózott a Békéscsaba, de az egyenlítés nem sikerült ellenfelünknek, köszönhetően Katarina Krpez Slezak értékesített hétméteresének (9:7). 11:11 után a félidő utolsó perceiben négy találatunkra nem volt válasza a vendégeknek, így a szünetben 15:11 állt az ÉRD Aréna eredményjelzőjén. A fordulás után egy békéscsabai gól ellenében négyszer vettük be Triffa Ágnes kapuját, mellyel 19:12-re vezettünk. A játékrész közepén tartottuk előnyünket, majd a hajrához érkezve faragott hátrányából ellenfelünk (26:21), de a mérkőzés utolsó tíz percében Janurik Kinga, és a csereként szerepet kapó Zeljana Stojak mindösszesen három gólt kapott, míg csapatunk nyolcszor volt eredményes a végül 34:24-re megnyert mérkőzésen. 

ÉRD NB I góllövőlista

Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés

NB I-es utánpótlás együtteseink a hétvégén az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE korosztályos csapatait fogadták az ÉRD Arénában. Junior együttesünk ötgólos győzelmet ért el, ifjúsági lányainknak azonban nem sikerült a pontszerzés. Az OSB rájátszás E-F csoportjában az 1-8. helyért küzdő lányaink nem bírtak a Mohácsi TE csapatával. Gratulálunk a győzelemhez!

Az elmúlt hét ÉRD eredményei:

2017. április 13., csütörtök

OSB leány E-F rájátszás 1-8. helyért | ÉRD II - Mohácsi TE 18:20 (6:9)

 

2017. április 15., szombat

NB I Ifjúsági | ÉRD - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 17:25 (9:14)

NB I Junior | ÉRD - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 32:27 (14:15) 

 

NB I Felnőtt | ÉRD - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 34:24 (15:11)

 

HAJRÁ ÉRD!

Korosztály: 

A bajnokság huszadik mérkőzésén junior együttesünk 32:27-es győzelmet ért el az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE ellen az ÉRD Arénában.

A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, hiszen Márczy Tekla két találata ellenében a vendégek ötször voltak eredményesek (2:5). Az első negyedóra végére Bernát Dorina és Plesztovits Alexa góljaival csökkentettük hátrányunkat, miközben Zsigmund Emese büntetőt hárított. A 19. percben Németh Patrícia átlövésből vette be a kaput, kiegyenlítve az állást, majd a vezetést négy minutummal később Márczy Tekla találatával vettük át (11:10). A félidő hajrájában fordított a Békéscsaba (14:15), de a fordulás után hét perc alatt egy gólt kaptunk, míg Illés Virág és Márczy Tekla két-két ízben volt eredményes, mellyel újra nálunk volt az előny (18:16). A fordulatos mérkőzésen Ágoston Nóra és Domokos Dalma találatai ellenére újra fordított ellenfelünk, de az utolsó tíz percéhez érkezve Illés Virág és Németh Patrícia is eredményes volt, így visszavettük a vezetést, melyet a találkozó hátralévő részében már ki sem adtunk a kezünkből (25:23). A hajrában Márczy Tekla és Plesztovits Alexa növelte góljaink számát a 32:27-re megnyert mérkőzésen. Gratulálunk a győzelemhez!

Korosztály: 

Ifjúsági csapatunk a bajnokság 20. fordulójában 17:25-ös vereséget szenvedett az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE korosztályos együttese ellen.

A szombati mérkőzésen Krenner Fanni szerezte első találatunkat, majd a nyolcadik percben Király Réka két egymást követő gólja alakította 3:3-ra az állást. Két minutummal később előbb Kincses Janka, majd újra Király Réka volt eredményes, mellyel átvettük a vezetést (5:4). Ezt követően öt vendég találat ellenében Krenner Fanni egyszer tudta bevenni a békéscsabai kaput, így a 20. percben 6:9 állt az ÉRD Aréna eredményjelzőjén. A hajrában Landi Gabriella és Kovács Barbara góljai ellenére kettővel növelték előnyüket a vendégek, így a szünetre 9:14-es állásnál vonultak a csapatok. A második játékrész első harmadában Landi Gabriella jegyezte mindhárom találatunkat, átlövőnk büntetőből és akcióból is eredményes volt, de ellenfelünk ötször talált a kapunkba, így nem tudtunk faragni hátrányunkból (12:19). A folytatásban nyolc perc alatt Merő Dóra egy gólt kapott, míg csapatunk Csamangó Dorina, Krenner Fanni és Király Réka révén háromszor lőtt a hálóba, mellyel öt találtra zárkóztunk (15:20). A hajrában Krenner Fanni a hétméteresvonalról vette be a kaput, míg Király Réka a szélről növelte góljaink számát, de a pontszerzés nem sikerült a 17:25-ös végeredménnyel záruló összecsapáson.

Korosztály: 

Csapatunk a K&H női kézilabda liga 20. fordulójában 34:24-es győzelmet ért el az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE ellen.

Az összecsapáson a Békéscsaba szerzett vezetést, majd a harmadik percben Katarina Krpez Slezak egyenlítette ki az állást. 1:2 után Kisfaludy Anett két, illetve Klivinyi Kinga és Andjela Bulatovic egy-egy találatával tíz minutum eltetével 5:2 állt az ÉRD Aréna eredményjelzőjén, miközben Janurik Kinga több vendég próbálkozást is hárított, Gridnyeva Szvetlana pedig egy büntetőt hatástalanított. A folytatásban Mariama Signaté átlövésből, míg Fekete Bozsana lerohanás végén növelte négy gólra előnyünket, de zsinórban három vendég találattal 8:7-re alakult az állás. Az első játékrész hajrájára fordulva Katarina Krpez Slezak a hétméteresvonalról és akcióból is bevette Triffa Ágnes kapuját, ennek ellenére 11:11-nél egyenlített a viharsarki együttes. Végül a félidő utolsó három percében négy ízben is eredményesek voltak lányaink, így a szünetre 15:11-el vonulhattak a csapatok.

A folytatásban a vendégek hét perc alatt egyszer tudták bevenni Janurik Kinga kapuját, míg csapatunk felállt fal ellen és lerohanás végén is eredményes volt -összesen négyszer ez idő alatt-, melynek köszönhetően 19:12-re alakult az állás. A következő percekben Katarina Krpez Slezak szerezte egymást követő három gólunkat, szerb jobbszélsőnk indításból, a büntetővonalról és szélről is eredményes volt, de ezekre volt válasza ellenfelünknek, így nem tudtuk növelni előnyünket (24:17). Az összecsapás utolsó tíz percére fordulva ötre zárkózott a Békéscsaba, de ezt követően Janurik Kinga csak egy, míg a hajrában szerepet kapó, és két védéssel bemutatkozó Zeljana Stojak két gólt kapott. Támadásban lányaink emberhátrányban Barján Bianka révén kétszer is eredményesek voltak, majd Szabó Laura beállóból növelte találataink számát, míg a 34:24-es végeredményt Mariama Signaté átlövésből állította be. Csapatunk legközelebb egy hét múlva az Budaörs Handball otthonában lép pályára. Hajrá ÉRD!   

 

Támogatóink

Médiapartnereink