NBI

Rovat: 
Korosztály: 

Az Érdi Sport Kft. az alábbiakról tájékoztatja szurkolóit Klivinyi Kinga esetleges átigazolásával kapcsolatban.

Az Érdi Sport Kft. Klivinyi Kinga 2017/18-as szezonra vonatkozó játékjoga használati jogának átruházására vonatkozó FTC Kézilabdasport Nonprofit Kft. által tett ajánlatot nem fogadta el, így erre vonatkozó megállapodást nem köt, és az ügyben folytatott tárgyalásokat lezártnak tekinti. A játékos a klub döntését elfogadta, a továbbiakban teljes figyelmével a sporttevékenységére, annak magas szintű végzésére szeretne koncentrálni.

Rovat: 
Korosztály: 

Klubunk július 17-én, hétfőn 18:00-tól bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozót tart az ÉRD Arénában.

2017. július 17-én 18:00-tól bemutatóedzést tartunk az ÉRD Arénában, ahol a 2017/18-as szezon csapatával ismerkedhet meg minden kedves szurkolónk. Szeretettel várunk mindenkit az új idény első edzésére, majd az azt követő közönségtalálkozóra, ahol lehetőség nyílik aláírások gyűjtésére, és képek készítésére a régi és új kedvencekkel. 

Hajrá ÉRD!    

Korosztály: 

A bajnokság utolsó mérkőzésén junior együttesünk 20:28-as győzelmet ért el az Alba Fehérvár KC csapata ellen.

A mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, de Reizinger Sára és Bernát Dorina találataival megfordítottuk az állást, majd Márczy Tekla góljával növeltük előnyünket. 4:4 után Márczy Tekla kétszer egymás után volt eredményes, mellyel kétgólos előnyre tettünk szert. Ezt a félidő hajrájáig meg is őriztük, hiszen a hazai találatokra Németh Patrícia és Reizinger Sára révén volt válaszunk (7:9). A folytatásban fordított az Alba Fehérvár KC, de Domokos Dalma két góljával a szünetre 10:11-es előnnyel érkeztünk. A fordulás után Illés Virág találataival tartottuk előnyünket, míg Németh Zsófia négy percen belül két büntetőt is hárított (13:15). A következő percekben Németh Patrícia átlövésből, Márczy Tekla betörés után, míg Bernát Dorina a szélről vette be a hazai kaput, mellyel 15:20-as előnyre tettünk szert. A folytatásban Plesztovits Alexa értékesített biztos kézzel egy büntetőt, majd Ágoston Nóra góljával 17:24-re vezettünk a mérkőzés utolsó nyolc percéhez érkezve. A hajrában Domokos Dalma és Márczy Tekla találataival tartottuk vezetésünket, és nyertük meg 20:28-ra a szezon utolsó mérkőzését. Gratulálunk a győzelemhez! Junior együttesünk a 9. helyet szerezte meg a bajnokságban.

 

Korosztály: 

Ifjúsági csapatunk a bajnokság 26. fordulójában 20:12-es vereséget szenvedett az Alba Fehérvár KC korosztályos együttese ellen.

A szezon utolsó mérkőzésén Urbányi Sára átlövésből szerezte első gólunkat, majd Király Réka a jobbszélről volt eredményes (1:2). A hetedik percben Krenner Fanni két egymást követő találatával 2:4-re vezettünk, majd az első negyedóra végére háromgólosra növeltük előnyünket (3:6). A félidő utolsó tíz percéhez érkezve egyenlítettek a hazaiak, de előbb Krenner Fanni, majd Király Réka találataival visszavettük a vezetést (7:8). A hajrában Merő Dóra hárított hétméterese ellenére fordított az Alba Fehérvár KC, így a szünetre 9:8-as állásnál vonulhattak a csapatok. A fordulást követően felváltva születtek a találatok, Krenner Fanni, Landi Gabriella és Kiráy Réka góljaira is volt válasza a hazaiaknak. A 36. percben Landi Gabriella újra eredményes volt, mellyel 12:12 állt az eredményjelzőn, de ezt követően már nem tudtuk bevenni a fehérvári kaput, míg ellenfelünk két kihagyott hétméteres ellenére, nyolcszor volt eredményes. A mérkőzés 20:12-es végeredménnyel ért végét, és ifjúsági együttesünk a 10. helyen zárta a szezont.

 

A bajnokság zárásaként két mérkőzésen lépett pályára bronzérmes csapatunk. Szerdán hazai környezetben nem bírtunk a Mosonmagyaróvári KC SE együttesével, míg vasárnap az Alba Fehérvár KC otthonában elért 32:35-ös győzelemmel zártuk a szezont.

Már biztos bajnoki harmadik helyezett együttesünk utolsó hazai mérkőzésén a Mosonmagyaróvári KC SE-t fogadta az ÉRD Arénában. A mérkőzésen Katarina Krpez Slezak szerezte első két találatunkat, majd Klivinyi Kinga alakította 3:1-re az állást a negyedik percben. A folytatásban felváltva születtek a találatok, válogatott balátlövőnk két akciógóljára és Szabó Laura értékesített hétméteresére is volt válasza ellenfelünknek (6:5). A félidő hajrájához érkezve egyenlítettek a vendégek, sőt a vezetést is átvették, de zsinórban négy találatot szerezve 11:8-ra fordítottunk. A 11:10-es félidei állás után a vendégek zsinórban hatszor voltak eredményesek, mellyel 11:16-os előnyre tettek szert. A játékrész közepén Gulyás Vanda, Mireya González Álvarez és Katarina Krpez Slezak találataival közelebb zárkóztunk, de a mérkőzés utolsó tizenegy percére így is 15:20-as hátránnyal érkeztünk. A hajrában négy gólt ledolgoztunk hátrányunkból, de a pontszerzés nem sikerült a K&H női kézilabda liga 2016/2017-es szezonjának utolsó hazai mérkőzésén (19:20). A mérkőzés után lányaink átvették a harmadik helyért járó bajnoki bronzérmüket, melyet szurkolóinkkal együtt ünnepeltek meg a pályán. 

A szezon utolsó mérkőzésén Andjela Bulatovic szerezte első találatunkat, majd Fekete Bozsana a szélről alakította 3:2-re az állást. Az első tíz perc végéhez érkezve montenegrói irányítónk jutatta először vezetéshez csapatunkat (6:7), majd Mireya González Álvarez átlövésből duplázta meg előnyünket. A 18. percben Katarina Krpez Slezak találatával 9:12-re vezettünk, de a játékrész hajrájában előbb egyenlített az Alba Fehérvár KC, majd a félidő utolsó minutumában a vezetést is átvette (18:17). A második játékrészt fantasztikusan kezdték lányaink, Janurik Kinga a tizenegyedik percben kapta a második gólt, míg támadásban összesen tízszer voltunk eredményesek, mellyel 20:27-es előnyre tettünk szert. A folytatásban Mireya González Álvarez és Mariama Siganté átlövésgóljaival tarottuk vezetésünket, majd az 51. percben Andjela Bulatovic alakította 25:33-ra az állást. A szezon utolsó mérkőzésén minden játékosunk szerepet kapott, a végül 32:35-re megnyert mérkőzésen.

ÉRD NB I góllövőlista

Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés

NB I-es utánpótlás együtteseink is két mérkőzéssel zárták a szezont. Junior lányaink mind a két találkozójukat megnyerték, míg ifjúsági csapatunk hazai pályán nyerni tudott a Mosonmagyaróvár ellen, de Székesfehérváron nem sikerült a pontszerzés. U11-es lányaink egy győzelemmel és egy vereséggel zárták az országos elődöntő küzdelmeit, míg Pest megye junior együttesünk utolsó mérkőzését megnyerte a szezonban. Gratulálunk a győzelmekhez!

Az elmúlt hét ÉRD eredményei:

2017. május 24., szerda

NB I Ifjúsági | ÉRD - Mosonmagyaróvári KC SE 25:21 (11:10)

NB I Junior | ÉRD - Mosonmagyaróvári KC SE 35:29 (17:16)

 

NB I Felnőtt | ÉRD - Mosonmagyaróvári KC SE 19:20 (11:10)

 

2017. május 25., csütörtök

Pest megyei junior helyosztó - 15. helyért | Martonvásári KSE - ÉRD 14:24 (7:13)

 

2017. május 27., szombat

U11 Országos elődöntő | ÉRD - Szeged KKSE 29:26 (15:11)

U11 Országos elődöntő | ÉRD - Hódmezővásárhelyi LKC 15:22 (7:11)

 

2017. május 28., vasárnap

NB I Ifjúsági | Alba Fehérvár KC - ÉRD 20:12 (9:8)

NB I Junior | Alba Fehérvár KC - ÉRD 20:28 (10:11)

 

NB I Felnőtt | Alba Fehérvár KC - ÉRD 32:35 (18:17)

 

HAJRÁ ÉRD!!

Rovat: 
Korosztály: 

NB I-es felnőtt csapatunk a K&H női kézilabda liga utolsó, 26. fordulójában 32:35-ös győzelmet ért el az Alba Fehérvár KC együttese ellen.

A bajnokság utolsó fordulójában a székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban lépett pályára bronzérmes csapatunk. A találkozón a hazaiak góljára gyors középkezdés után Andjela Bulatovic válaszolt, majd két fehérvári találat után Fekete Bozsana volt eredményes a szélről (3:2). A hetedik minutumban újra balszélsőnk lőtt a kapuba, mellyel 5:5-nél egyenlítettünk, majd a vezetést a 9. percben vettük át, amikor egy kivédekezett akció után, gyors ellentámadást vezetve montenegrói irányítónk talált a kapuba (6:7). A folytatásban felváltva születtek a találatok, Mireya González Álvarez és Klivinyi Kinga  góljaira is volt válasza az Alba Fehérvár KC együttesének (9:10). A félidő utolsó harmadára fordulva Katarina Krpez Slezak a szélről, míg Kisfaludy Anett beállóból szerzett találatával 11:13-ra vezettünk. A játékrész hajrájához érkezve a hazaiak egyenlíteni tudtak, majd egy fehérvári hétméteres góllal a szünetre egygólos hátránnyal vonultunk (18:17).

A fordulás után a Kisfaludy Anett által kiharcolt hétméteresből Katarina Krpez Slezak egyenlített, majd egy kivédekezett hazai akció után Mireya González Álvarez juttatta ismételten előnyhöz csapatunkat. Janurik Kinga káprázatos védéseinek is köszönhetően a hazaik a játékrész tizenegyedik percében szerezték második találatukat, míg lányaink tízszer voltak eredményesek, mellyel 19:27-re vezettünk a hazai pálya hangulatát teremtő szurkolótáborunk legnagyobb örömére. A folytatásban Andjela Bulatovic betörésből, míg Mariama Signaté a szaggatottról növelte találataink számát, így a félidő feléhez érkezve hét gól volt az előnyünk. A következő percekben Mireya González Álvarez jegyezte egymást követő három találatunkat, majd ismét montenegrói irányítónk lőtt a hálóba (25:33). A bajnokság utolsó mérkőzésének hajrájában minden játékosunk szerepet kapott, Janurik Kingát pedig a pályafutását befejező legendánk, Gridnyeva Szvetlana váltotta a kapuban. Együttesünk szezonbeli utolsó találatát Katarina Krpez Slezak szerezte, a végül 32:35-re megnyert mérkőzésen. 

 

Korosztály: 

Ifjúsági csapatunk a bajnokság 25. fordulójában 25:21-re nyert a Mosonmagyaróvári KC SE korosztályos együttese ellen.

A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, hiszen négy mosonmagyaróvári találat ellenében Krenner Fanni egyszer vette be ellenfelünk kapuját. A következő percekben Király Réka hétméteresből, míg Kóka Mariann a szélről talált a hálóba, de az egyenlítés nem sikerült az első negyedóra végére (3:5). A folytatásban nyolc minutum alatt egy gólt kaptunk, míg lányaink négyszer voltak eredményesek, így a 27. percben utolértük ellenfelünket (8:8). Két perccel később Király Réka találatával már lányainknál volt az előny, és szélsőnk újabb góljával a szünetre is vezetéssel vonulhattunk (11:10). A fordulás után tizenhárom perc alatt Merő Dóra egy gólt kapott, míg csapatunk ötször tudta bevenni a mosonmagyaróvári kaput, mellyel 16:11-es előnyre tettünk szert. Ezután Krenner Fanni, Landi Gabriella és Király Réka találataival tartottuk hatgólos vezetésünket (20:14). Az utolsó négy perchez érve három találatra csökkent előnyünk, de Urbányi Sára és Csamangó Dorina is eredményes volt, majd Landi Gabriella szaggatottról szerzett találatával 25:21-re nyerték meg lányaink a mérkőzést. Gratulálunk a győzelemhez!

 

Korosztály: 

A bajnokság utolsó hazai mérkőzésén junior együttesünk 35:29-es győzelmet ért el a Mosonmagyaróvári KC SE csapata ellen.

A mérkőzés első perceiben Márczy Tekla és Németh Patrícia juttatta vezetéshez csapatunkat, majd Czirják Orsolya és Reizinger Sára találataival tartottuk előnyünket (4:2). Az első negyedóra végéhez érve egyenlítettek a vendégek, de a vezetést nem tudta átvenni az MKC, köszönhetően Márczy Tekla és Reizinger Sára újabb góljainak (10:9). A félidő hajrájában Plesztovits Alexa értékesített büntetőjével már hárommal is vezettünk, de a szünetben 17:16 állt az ÉRD Aréna eredményjelzőjén. A fordulás után is fej-fej mellett haladtak a csapatok, Plesztovits Alexa két, illetve Pigler Nikolett és Bernát Dorina egy-egy találatára négy vendéggól volt a válasz (21:20). A játékrész közepén 26:25 után két minutumon belül Plesztovits Alexa két hétméterest is gólra váltott, míg Ágoston Nóra a szélről vette be a kaput, így az 50. percben 29:25-re vezettünk. A hajrában Domokos Dalma és Kertész Ramóna növelték találataink számát, a végül 35:29-re megnyert mérkőzésen. Gratulálunk a győzelemhez!

Korosztály: 

NB I-es felnőtt együttesünk a K&H női kézilabda liga 25. fordulójában 19:20-as vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvári KC SE ellen. A mérkőzés után lányaink átvették a harmadik helyért járó bajnoki bronzérmüket, melyet szurkolóinkkal együtt ünnepeltek meg a pályán. 

A szezon utolsó hazai mérkőzésén Katarina Krpez Slezak Mireya González Álvarez bejátszásából szerzett vezetést együttesünknek, majd Janurik Kinga indításából ismételten szerb jobbszélsőnk volt eredményes 2:1-re alakítva az állást. A következő három találatunkat Klivinyi Kinga lőtte, de ezekre volt válasza a Mosonmagyaróvárnak (5:4). Saját nevelésű beállónk, Szabó Laura értékesített egy büntetőt, majd Gridnyeva Szvetlana védte Bízik Réka hétméteresét a túloldalon, de ellenfelünk így is egyenlített, sőt a félidő utolsó harmadára fordulva átvette a vezetést (7:8). A játékrész hajrájában balkezeseink, Kiss Nikolett, Katarina Krpez Slezak és Mireya González Álvarez találtak a hálóba, míg Barján Bianka bejátszásából Kisfaludy Anett is eredményes volt, mellyel 11:8-ra vezettünk. 

A 11:10-es szünetbeli állást követően a vendégek zsinórban hatszor vették be a kapunkat, a játékrészben első találatunkat Mireya González Álvarez átadásából Gulyás Vanda lőtte a 38. percben (11:16). A következő pár minutumban Katarina Krpez Slezak a hétméteresvonalról vette be két ízben is a mosonmagyaróvári kaput, míg Mireya González Álvarez talpról volt eredményes, de háromnál kevesebbre nem tudtuk csökkenteni hátrányunkat (15:18). Az utolsó tizenegy percben érintetlen maradt Janurik Kinga hálója, de 15:20-at követően hiába talált a kapuba Mireya González Álvarez és Katarina Krpez Slezak kétszer-kétszer, az egyenlítés és így a pontszerzés nem sikerült a K&H női kézilabda liga 2016/2017-es szezonjának utolsó hazai mérkőzésén (19:20).

A lefújás után Dr. Aradszki András, energiaügyért felelős államtitkár, Érd MJV országgyűlési képviselője és Horváth Gabriella, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkár-helyettese adta át csapatunk tagjainak a harmadik helyért járó bronzérmeket. Ezután szurkolóink a pályán együtt ünnepeltek játékosainkkal, és készítettek közös fotókat, valamint gyűjtöttek értékes autogramokat a sorozatban elért ötödik bajnoki bronzérmünk után.

 

Rovat: 
Korosztály: 

ÉRD - Mosonmagyaróvári KC SE 19:20 (11:10)
2016/2017 K&H női kézilabda liga 25. forduló
2017.05.24. 18:00

 

Támogatóink

Médiapartnereink