Mérkőzés beszámoló

Korosztály: 

NB I-es felnőtt együttesünk a K&H női kézilabda liga előrehozott 10. fordulójában 31:22-es győzelmet ért el a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE együttese ellen.

Négy nappal a teltházas Győri Audi ETO KC elleni összecsapást követően ezúttal a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE együttese volt lányaink ellenfele a bajnokság küzdelmeiben. A találkozón Kisfaludy Anett jegyezte első gólunkat, majd Katarina Krpez Slezak hétméteresből duplázta meg előnyünket. A vendégek találatára Mireya González Álvarez válaszolt gyors ellenakció végén, majd szerb jobbszélsőnk kétszer egymás után volt eredményes, 5:2-re alakítva az állást. A folytatásban Jamina Roberts egymást követő három találatával, valamint Tóth Gabriella és Kisfaludy Anett góljaival tartottuk előnyünket (10:6). A félidő utolsó tíz percéhez érkezve 13:7-re növeltük vezetésünket, miközben Julie Foggea eszén hétméteresből nem tudott túljárni ellenfelünk, és Janurik Kinga több remek védést is bemutatott. A hajrában azonban hat kecskeméti gól ellenében Kiss Nikolett egyszer vette be a kaput, mellyel a szünetre 17:16-os állásnál érkeztünk. 

A fordulás után Szabó Laura és Tóth Gabriella értékesített egy-egy büntetőt, majd saját nevelésű beállónk két ízben akcióból is túljárt a kapus eszén. A félidő első tizennégy percében Julie Foggea egy hétméteresgólt kapott, míg Gávai Szonja a szélről, Mariama Signaté átlövésből, Coralie Lassource pedig lerohanás végén növelte találataink számát, így a 44. percben 24:17 állt az ÉRD Aréna eredményjelzőjén. A játékrész középső harmadában jól záró falunk mögött Julie Foggea több védés mellett egy találatot kapott, míg támadásban Klivinyi Kinga, Kiss Nikolett és Bernát Dorina is eredményes volt, mellyel tízgólosra nőtt az előnyünk (28:18). A hajrában Szabó Laura Klivinyi Kinga bejátszásából, és lerohanás végén is a kapuba lőtt, míg francia balátlövőnk a szaggatott vonalról jegyezte utolsó gólunkat a 31:22-es végeredménnyel záruló összecsapáson. Csapatunk legközelebb október 22-én, Budaörsön lép pályára. Hajrá ÉRD!

 

A szerdai Győr elleni hazai mérkőzést követően nem volt sok ideje a pihenésre ifjúsági első osztályban szereplő lányainknak, hiszen csütörtökön a Bajnok DSE Nemesvámos csapata ellen léptek pályára a Veszprém Arénában.

Jól kezdték lányaink a mérkőzést, a harmadik percben Illés Virág, Reizinger Sára és Márczy Tekla találataival 1:3 volt az állás. Azonban újabb három minutum elteltével felzárkózott ellenfelünk, és a félidő hátralévő részében már fej-fej mellett haladtak a csapatok. Domokos Dalma is csatlakozott a góllövőkhöz, illetve Illés Virág és Reizinger Sára újabb találatokkal növelte góljaink számát. Márczy Tekla hétméteresből és akcióból is eredményes volt, azonban kétgólos előnyt nem tudtunk kialakítani. Az első félidő utolsó perceiben Czirják Orsolya kétszer is az ellenfél kapujába talált, így 20:21-es félidei eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrész első harmadában folytatódott az első félidei fej-fej melletti küzdelem. A 45. percre négygólos vezetést szereztünk, öt egymást követő találatot jegyeztek fiataljaink: Domokos Dalma és Illés Virág egyszer, Reizinger Sára kétszer talált be, Márczy Tekla pedig büntetőt értékesített (26:30). És a folytatásban az érdi lányok már nem engedték közel magukhoz a Bajnok DSE Nemesvámos csapatát, és fokozatosan növelték előnyüket. Czirják Orsolya, Illés Virág és Domokos Dalma akciógólokkal segítették a csapatot, Reizinger Sára és Márczy Tekla pedig büntetőből és felállt fal ellen is eredményesek voltak. A mérkőzés utolsó találatát Reizinger Sára szerezte, így a 33:41-es végeredménynek és a két pontnak lányaink örülhettek.

Edzői szemmel: „ A tegnapi fáradtság nem látszott a csapaton, jókedvűen érkeztünk Veszprémbe. Plusz motiváció volt, hogy láttuk a "nagy csapatot", és mi is az Arénában játszhattunk! Jó kezdés után, egy rossz csere miatt kettős emberhátrányba kerültünk, ezáltal lendületet szerzett az ellenfél, és szoros eredmény alakult ki az első félidőben. A 2. játékrészben ismét több kiállításunk is volt, ami megnehezítette játékunkat, hiszen egy rövid időre még a vezetést is átvette Nemesvámos. Ami pozitív a szerdai mérkőzéssel ellentétben, hogy sikerült újra talpra állnunk, még emberhátrányból is lőttünk gólokat. Gratulálok a csapatnak!” – Oláhné Balog Tünde

 

A bajnokság 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC I. csapatát fogadták lányaink az ÉRD Arénában.

A mérkőzést jól kezdték utánpótlás lányaink, öt perc elteltével 5:2 volt az állás a javunkra. Márczy Tekla és Reizinger Sára egyszer, Illés Virág pedig háromszor is eredményes volt. A félidő első felében lányaink domináltak, Márczy Tekla, Reizinger Sára és Illés Virág ismét többször is a kapuba találtak, valamint Domokos Dalma is feliratkozott a góllövők listájára. Azonban a 22. percre felzárkózott az ETO, majd kétgólos előnyre tettek szert. Az első játékrész utolsó érdi gólját Ágoston Nóra szerezte, a csapatok 13:15-ös félidei eredménnyel vonulhattak pihenőre.

A második harminc perc elején fej-fej mellett haladtak az együttesek, érdi részről Reizinger Sára, Márczy Tekla és Ágoston Nóra talált a kapuba. A félidő közepére már ötgólos vezetést szerzett a Győr, lányaink részéről Márczy Tekla és Reizinger Sára tudta növelni góljaink számát. A mérkőzés végül győri győzelemmel, 21:32-es végeredménnyel zárult.

Edzői szemmel: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben sokáig vezettünk. Sajnos a kettős emberhátrány kivette az erőnket, és fordítani tudott a Győr. Ebben a periódusban gyors indulásokkal könnyen szereztünk gólokat, és felállt védelem ellen is jól működött a gépezet. Sajnos csak a 2. félidő 48. percéig tudtuk tartani a kis arányú különbséget. A mérkőzés utolsó 12 perce pont a visszájára fordult, pontatlanná váltak a befejezések, szétesett a védekezésünk. Kár az eredményért, viszont hamar talpra kell állnunk, mert holnap a Nemesvámos csapata ellen kell pályára lépnünk” – Oláhné Balog Tünde

 

Korosztály: 

A bajnokság 5. fordulójában a teltházas ÉRD Arénában 27:34-es vereséget szenvedtünk a Győri Audi ETO KC-tól .

A szombati Siófokon elért győzelmet követően a hét közepén a Bajnokok Ligája és bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC volt az ellenfelünk. A csordultig megtelt ÉRD Arénában lányaink kezdték jobban a mérkőzést, előbb Katarina Krpez Slezak értékesített egy büntetőt, majd Kisfaludy Anett Janurik Kinga indítását váltotta gólra. A zöld-fehérek első találatára szerb jobbszélsőnk akcióból, Coralie Lassource pedig gyors ellentámadás végén válaszolt, és alakította 4:1-re az állást. 5:2 után a vendégek ötször voltak eredményesek, majd magyar válogatott beállónk törte meg gólcsendünket (6:7). A 12. percben francia balszélsőnk egalizált, de a fordítás nem sikerült, így az első negyedóra végén 8:10 állt az ÉRD Aréna eredményjelzőjén. Ezt követően felváltva estek a gólok, Klivinyi Kinga, Coralie Lassoruce és Tóth Gabriella találataira is volt válaszuk a zöld-fehéreknek. A játékrész hajrájában két átlövőnk, Mireya González Álvarez és Mariama Signaté csökkentette hátrányunkat, végül a szünetre négygólosra nőtt a különbség (13:17).

A fordulás után Andjela Bulatovic felállt fal ellen, Jamina Roberts pedig egy kivédekezett vendég akciót követően vette be Kiss Éva kapuját. A következő percekben spanyol és magyar átlövőnk is a szaggatottról volt eredményes, majd emberhátrányban Kisfaludy Anett hozta közelebb csapatunkat (18:21). Katarina Krpez Slezak, Tóth Gabriella és Klivinyi Kinga találatainak, valamint Julie Foggea hárított hétméteresének köszönhetően a 43. percben 21:22-re zárkóztunk. Közelebb azonban nem tudtunk kerülni ellenfelünkhöz, majd az utolsó tíz minutumra ötre nőtt a két csapat közti különbség (23:28). A hajrában Tóth Gabriella akcióból és a büntetővonalról is eredményes volt, míg Gávai Szonja lerohanás végén, Klivinyi Kinga pedig átlövésből növelte találataink számát a végül 27:34-es végeredménnyel záruló összecsapáson. Lányaink legközelebb vasárnap 18:00-tól lépnek pályára, akkor a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE lesz az ellenfelünk. A találkozóra jegyek még kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában és online az ÉRD Aréna weboldalán. Hajrá ÉRD!

 

Korosztály: 

NB I-es felnőtt csapatunk a K&H női kézilabda liga 4. fordulójában remek csapatjátékkal 22:32-es győzelmet ért el a Siófok KC együttese ellen.

A válogatott szünetet követően a siófoki Beszédes József Általános Iskola tornatermében léptek pályára lányaink. A 4. forduló mérkőzésén Mireya González Álvarez szerzett vezetést együttesünknek, majd Klivinyi Kinga, illetve Kisfaludy Anett akciógóljaival, és Katarina Krpez Slezak értékesített hétméteresével háromgólos előnyre tettünk szert (1:4). A folytatásban tovább növeltük vezetésünket, Klivinyi Kinga átlövésből, szerb jobbszélsőnk pedig posztjáról és lerohanásból is betalált (3:9) A félidő derekán felváltva estek a gólok, majd a hajrájához érkezve zsinórban négy hazai találattal 10:13-ra zárkózott a Siófok. Az utolsó percekben Klivinyi Kinga duplázott, majd a 11:16-os félidei eredményt Andjela Bulatovic indításból Katarina Krpez Slezak alakította ki. 

A fordulás utáni első percekben minden hazai gólra volt válaszunk, szerb jobbszélsőnk és magyar válogatott balátlövőnk révén (15:20). Ezután pedig a következő hét minutumban kiválóan záró védőfalunk mögött a remek védéseket bemutató Janurik Kinga egy gólt kapott, míg támadásban lerohanás végén, és felállt fal ellen is többször eredményesek voltunk, így 16:27-es előnyre tettünk szert a 46. percben. Kettős emberhátrányunkat kamatoztatva a Siófok négy találatot lefaragott hátrányából, de Mariama Signaté és Jamina Roberts átlövéséből, valamint svéd átlövőnk és Gávai Szonja lerohanás végén jegyzett találatával visszaállítottuk a tizenegygólos különbséget (20:31). A 22:32-es végeredményt saját nevelésű beállónk, Szabó Laura alakította ki az egész mérkőzés alatt kitűnő hangulatot teremtő szurkolóink legnagyobb örömére. Lányaink legközelebb szerdán a Győri Audi ETO KC ellen lépnek pályára az ÉRD Arénában, majd a hét utolsó napján a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE lesz az ellenfelünk. A szerdai találkozón már 17:00-tól várunk mindenkit az ÉRD Aréna előtt közös hangolódásra!

 

NB I-es felnőtt csapatunk a válogatott szünet előtti bajnoki fordulóban 23:17-es győzelmet ért el az MTK Budapest együttese ellen, míg ifjúsági I. osztályú lányaink kiélezett mérkőzésen egy góllal nyertek a Swietelsky-Szombathelyi KKA otthonában.

Lányaink az MTK Budapest csapatát fogadták második hazai mérkőzésükön az ÉRD Arénában. A találkozón Katarina Krpez Slezak hétméteresgóljával és Klivinyi Kinga akcióból lőtt találatával szereztünk vezetést. A folytatásban a vendégek egyenlítettek, majd a folytatásban felváltva születtek a gólok, szerb jobbszélsőnk és Mariama Signaté találataira is volt válasza a fővárosi kék-fehéreknek (5:5). A félidő harmadára fordulva Kisfaludy Anett lőtt a hálóba, mellyel 7:6-ra vezettünk, majd a játékrész utolsó momentumaként Katarina Krpez Slezak sikeres időntúli büntetője után a szünetben 10:11 állt az ÉRD Aréna eredményjelzőjén. A fordulás után egy vendég találatot követően Julie Foggea kapuja kilenc percig érintetlen maradt, míg lányaink ötször voltak eredményesek (15:12). A félidő derekához érkezve újabb kilenc percig nem kaptunk gólt, ellenben lányaink Katarina Krpez Slezak, Mireya González Álvarez és Gávai Szonja révén öt találatot jegyeztek, így a hajrára fordulva 22:14-es előnyre tettek szert. A találkozón végül hatgólos, 23:17-es győzelmet ért el csapatunk.

 

ÉRD NB I góllövőlista

Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés

A hét közepén serdülő III. osztályú lányaink az Inárcs-Örkény otthonából hozták el a két pontot, míg Bp. I. osztályban szereplő együttesünk vereséget szenvedett a Budaörs Handball ellen. A hétvége első napján ifjúsági I. és serdülő I. osztályú lányaink is a Swietelsky-Szombathelyi KKA vendégei voltak. Fiatalabb együttesünknek nem sikerült a pontszerzés, ellenben ifjúsági csapatunk szoros mérkőzésen egygólos győzelmet ünnepelhetett. U11-es lányaink nem bírtak a Budaörssel, a Szigetszentmiklós ellen pedig döntetlenre végeztek, míg serdülő III. osztályú csapatunk a  Kiskőrös otthonában tudott nyerni. A hét utolsó napján Pest megyei ifjúsági együttesünk aBVSC-Zugló ellen szenvedett vereséget. Gratulálunk a győzelmekhez!

Az elmúlt hét ÉRD eredményei:

2017. szeptember 20., szerda

Serdülő III. osztály | Inárcs-Örkény KC - ÉRD 5:42 (2:24)

 

Budapest Női Felnőtt | ÉRD - Budaörs Handball ifjúsági 23:33 (11:16)

 

2017. szeptember 21., csütörtök

K&H női kézilabda liga | ÉRD - MTK Budapest 23:17 (10:11)

 

2017. szeptember 23., szombat

U11 Kovács L. régió B csoport | Budaörsi KSE - ÉRD 15:13 (7:6)

U11 Kovács L. régió B csoport | ÉRD - Szigetszentmiklós NKSE 12:12 (8:4)

 

Ifjúsági III. osztály | Kiskőrösi NKSZSE - ÉRD 26:30 (13:20)

 

Ifjúsági I. osztály | Swietelsky-Szombathelyi KKA - ÉRD 30:31 (13:13)

 

Serdülő I. osztály | Swietelsky-Szombathelyi KKA - ÉRD 49:23 (26:12)

 

2017. szeptember 24., vasárnap

Pest megyei női ifjúsági | ÉRD - BVSC-Zugló 19:26 (9:12)

 

Hajrá ÉRD!

Ifjúsági I. osztályú csapatunk a bajnokság 3. fordulójában a Swietelsky-Szombathely KKA ellen lépett pályára. A végig kiélezett mérkőzésen a félidőben még 13:13-as döntetlenre álltak a csapatok, a találkozó végén viszont az érdi lányok örülhettek a győzelemnek.

Jól kezdték utánpótlás lányaink a mérkőzést, a 6. percben 1:5 volt az állás Reizinger Sára, Czirják Orsolya, Márczy Tekla, Domokos Dalma és Ágoston Nóra találataival. Azonban a félidő derekára felzárkóztak a szombathelyiek, majd a játékrész végéig gólra góllal válaszoltak a csapatok, így 13:13-as döntetlennel vonultak a szünetre.

A második harminc perc is Reizinger Sára góljával indult, majd a hazaiak találataira Domokos Dalma felelt zsinórban háromszor. Két-három gólnál egyik csapat sem tudott jobban ellépni a másiktól. Lányaink közül Reizinger Sára, Czirják Orsolya és Domokos Dalma találataival léptünk előrébb, és Krenner Fanni, illetve Székely Ágnes is feliratkozott a góllövők listájára. A találkozó 25. percében kétgólos hátrányba kerültünk, azonban Márczy Tekla négy egymást követő találatával megfordította az eredményt. A meccs utolsó percében lányaink közül Ágoston Nóra talált a hálóba a 30:31-es eredménnyel záruló találkozón. A mérkőzésen hét játékosunk is a kapuba talált, csapatunk legeredményesebbje a tíz gólt szerző Márczy Tekla volt.

Edzői szemmel: „ A hosszú  utazás nem látszott a mérkőzés kezdetén, megleptük az ellenfelünket, hiszen gyors gólokkal hamar 1:5 volt a javunkra. Ezután nem tudom mi történt a csapattal, akadozott a játékunk, és kapkodás jellemezte a megoldásainkat. Többször vezettünk két góllal, de tartós előnyre nem tudtunk szert tenni. Szerencsére 1 góllal nyerni tudtunk, így örülhetünk, hogy nem hiába utaztunk ilyen messzire.„ – Oláhné Balog Tünde

Gratulálunk a győzelemhez, hajrá ÉRD!

 

Korosztály: 

NB I-es felnőtt csapatunk szoros első félidőt követően, a második játékrészben összesen hat találatot kapott, és 23:17-es győzelmet ért el az MTK Budapest ellen.

A K&H női kézilabda liga 3. fordulójában lányaink az MTK Budapest együttesét fogadták az ÉRD Arénában. A találkozón Katarina Krpez Slezak büntetőből szerzett vezetést együttesünknek, majd Klivinyi Kinga átlövésből duplázta meg előnyünket. A hatodik percben ellenfelünk egyenlített, de a vezetést nem tudta átvenni a fővárosi alakulat, köszönhetően szerb jobbszélsőnk indításból és szélről lőtt góljának (4:2). A folytatásban zsinórban háromszor volt eredményes ellenfelünk, és bár Janurik Kinga eszén büntetőből nem tudott túljárni Liliia Gorilska, az MTK a félidő utolsó harmadára fordulva 5:6-ra vezetett. A következő minutumban Coralie Lassource egyenlített, majd Kisfaludy Anett lerohanás végén jegyzett találatával ismét nálunk volt az előny, melyet nem tudtunk megtartani, hiába értékesített Katarina Krpez Slezak egy indőntúli hétméterest (10:11).

A fordulás után a kék-fehérek lőtték az első gólt, majd lányaink ötször vették be ellenfelünk kapuját, és Julie Foggea hálója kilenc percig érintetlen maradt (15:12). Francia kapusunk több ziccer és átlövés mellett büntetőt is hárított, míg Mireya González Álvarez átlövésből, Gávai Szonja pedig gyors ellenakció végén növelte találataink számát (17:13). A 44. percet követően ismét kilenc minutum alatt nem kaptunk gólt, ellenben lányaink Katarina Krpez Slezak három, illetve spanyol jobbátlövőnk és magyar balszélsőnk egy-egy találatával a hajrára fordulva 22:14-es előnyre tettek szert. Az utolsó percekben csökkentette hátrányát a kék-fehér csapat, de a 23:17-es győzelemet lányaink ünnepelhették szurkolóinkkal. Együttesünk legközelebb október 7-én, szombaton Siófokon lép pályára, míg hazai környezetben négy nappal később a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC ellen mérkőzünk meg. Hajrá ÉRD!

 

Ifjúsági I. osztályú lányaink vasárnap a Győri Audi ETO KC II csapata ellen léptek pályára az Audi Arénában. A félidei szoros eredmény ellenére a mérkőzés végén a győri lányok örülhettek a győzelemnek.

A találkozó hazai gólokkal indult, melyekre Domokos Dalma, Czirják Orsolya és Reizinger Sára válaszolt (3:3). A folytatásban fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a 12. percre 8:6-ra módosult az eredmény, hiszen győri oldalon Farkas Johanna büntetőből és akcióból is betalált. Az első negyedóra végére átvettük a vezetést, zsinórban ötször is eredményesek voltunk: Domokos Dalma, Reizinger Sára, Márczy Tekla és Illés Virág is a kapuba talált négy perc leforgása alatt. Az első félidő végére a győriek felzárkóztak, majd lányaink közül Krenner Fanni is feliratkozott a góllövők listájára. Az első játékrész utolsó gólját a házigazdák szerezték, ezzel beállítva a 19:18-as félidei eredményt.

A második játékrészt is a zöld-fehérek kezdték jobban, a 37. percre háromgólos előnyt tudtak kialakítani. A mieink közül Márczy Tekla büntetőből és akcióból is eredményes volt, valamint Illés Virág és Reizinger Sára is a kapuba talált, azonban nem tudtunk két gólnál feljebb zárkózni (28:26). A mérkőzés 44. percében zsinórban négy győri játékos is bevette kapunkat, így 32:26 állt az eredményjelzőn. Az érdi gólcsendet Márczy Tekla törte meg, aki ismét akcióból volt eredményes, majd a büntetővonalról sem hibázott. A találkozó utolsó gólját szintén a győriek jegyezték, ezzel kialakítva a 37:30-as végeredményt.

Edzői szemmel: „Fej-fej mellett kezdtük a mérkőzést, az első félidő közepén még vezettünk is. A fáradtság jelei megmutatkoztak az utolsó 10 percben, pontatlan átadások, indítások, befejezések jellemezték játékunkat. Szomorú, hogy nem tudunk érzelemmentesen, hideg fejjel kézilabdázni. Remélem a jövő héten már pontokban is megmutatkozik, hogy tudunk kevés hibával, jól is játszani.” – Oláhné Balog Tünde

Ifjúsági I. osztályú csapatunk legközelebb szeptember 23.-án, a Swietelsky-Szombathely otthonában lép pályára. Hajrá lányok, hajrá ÉRD!

 

Korosztály: 

A K&H női kézilabda liga 2. fordulójában lányaink 21:37-es győzelmet értek el a Vasas SC ellen, szurkolóink pedig ismételten remek hangulatot varázsoltak az Elektromos sportcsarnokban.

A szezonnyitó mérkőzésén a Békéscsaba ellen elért győzelmet követően csapatunk a bajnokság második összecsapásán a frissen feljutó Vasas SC ideiglenes otthonában lépett pályára. A találkozón Katarina Krpez Slezak szerzett vezetést együttesünknek, majd két hazai találat után Kiss Nikolett alakította 2:2-re az állást. 5:5-ig felváltva születtek a gólok, majd nyolc minutum alatt egyszer sem tudták bevenni Julie Foggea kapuját a fővárosiak, míg lányaink Szabó Laura két értékesített hétméteresével és Andjela Bulatovic, Kisfaludy Anett és Mireya González Álvarez egy-egy akciógóljával 6:10-es előnyre tettek szert. A folytatásban a hazaiak két találatára Gávai Szonja a szélről, míg Andjela Bulatovic lerohanás végén válaszolt, valamint Klivinyi Kinga és Katarina Krpez Slezak góljaival tovább növeltük előnyünket. A félidő utolsó percében szerb jobbszélsőnk kétszer is a kapuba lőtt, így a szünetre 11:19-es állásnál vonultak a csapatok. 

A fordulás után ellenfelünk szerezte az első két gólt, majd zsinórban négyszer is eredményesek voltunk, így a 36. minutumban tíz találatra nőtt előnyünk (13:23). A játékrész közepén Klivinyi Kinga és Kiss Nikolett felállt fal ellen, Coralie Lassource és Katarina Krpez Slezak gyors lerohanások végén növelték találataink számát, míg a hazaiak nem tudtak túljárni Janurik Kinga eszén, így a mérkőzés hajrájára 15:30-as állásnál érkeztünk. Svéd balátlövőnk, Jamina Roberts négy hétméterest értékesített hibátlanul, míg Takács Kitti két ízben Janurik Kinga indítását váltotta gólra. A mérkőzés végén lányaink fantasztikus szurkolótáborunkkal örülhettek a 21:37-es győzelemnek. Csapatunk legközelebb csütörtökön lép pályára az MTK Budapest ellen az ÉRD Arénában. A találkozóra jegyek már kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában, és online az ÉRD Aréna weboldalán! Hajrá ÉRD!

 

Támogatóink

Médiapartnereink