A Vác ellen zárjuk a bajnokságot

Az utolsó fordulót rendezik a K&H Ligában. Csapatunk szombaton 18 órától, a Vác elleni idegenbeli találkozóval zárja a 2022-23-as idényt.

A Siófok az utolsó fordulóban Békéscsabán aratott sikerével bebiztosította az 5. helyét, ezzel pedig eldőlt, hogy a Vác egészen biztosan a 6. pozícióban zárja a bajnokságot. Herbert Gábor együttese már sem előrébb, sem hátrébb nem kerülhet a tabellán és ez így nemzetközi kupaindulást érhet a csapatnak. A váciak eddig 12 győzelmet, 2 döntetlent és 11 vereséget számlálnak, így összesen 26 pontot szereztek.

A gólkirályi cím is egész bizonyosan Vácra kerül majd. Kuczora Csenge egy híján 200-szor talált be eddig, így ő áll az élen. A sorban Tamara Mavsar és Marija Lanisztanin követi, ám mind a ketten lejátszották utolsó mérkőzésüket, előbbi 196, míg utóbbi 168 gólt lőtt a 26 forduló során.

A februári mérkőzésünkön sajnos már a félidőben nagy előnyre tett szert a Vác és hiába védett Kántor Kamilla kiválóan a kapunkban, nem tudtuk szorossá tenni a találkozót és végül magabiztosan elvitte a két pontot a vendég csapat.

Az érdi lányok a váci mérkőzéssel búcsúznak az idei bajnokságtól.

K&H női kézilabda liga, 26. forduló
Praktiker-Vác – ÉRD
Vác, Városi Sportcsarnok

2023. május 27. (szombat) 18:00

Hajrá Érd!

Fotó - Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink