Budaörsről érkezik új balszélsőnk

Tovább folytatódik a jövő évi keret kialakítása és egy újabb fiatal játékos érkezését jelenthetjük be. Braun Csenge Budaörsről érkezik Érdre.

Nem ismeretlen Braun Csenge számára az érdi közeg, hiszen itt kezdett el kézilabdázni, majd fiatalon Dunaújvárosba került, ahol a 2017/2018-as szezonban bemutatkozott az NB I-ben, sőt a Kecskemét ellen első gólját is megszerezte az élvonalban. Az újvárosi csapat előbb kölcsönadta Budaörsre, majd végleg odakerült. Ebben a szezonban összesen 4 gólt szerzett a két találkozón ellenünk a fiatal balszélső, aki kíváncsian várja hazatérését. Az a hétvégén matematikailag is eldőlt, hogy az NB I/B-ben lesz érdekelt a csapat.

„Izgalmas év elé nézünk. Már többször megfordult a fejemben, hogy jó lenne visszatérni Érdre, és ennek most jött el az ideje. Egyértelműen célunk a feljutás, ami azért nem lesz könnyű, hiszen több csapat is pályázik majd erre. De én úgy gondolom, hogy mivel többen is rendelkezünk NB I-es rutinnal, ez segíthet majd a fiatal keretünknek a jó eredmények elérésében. Szeretnénk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek” – nyilatkozta honlapunknak a Budaörsről érkező játékos.

Braun egyébként nem csupán teremben, hanem homokon is otthonosan mozog, ahol a strandkézilabda-válogatottal már szép eredményeket ért el.

Sok sikert kívánunk neki Érden is!

Fotó: Budaörs Handball

Támogatóink

Médiapartnereink