Kedvencek

Korosztály: 

Szombaton a Budaörs elleni hazai mérkőzéssel zárjuk a 2021-2022-es szezont. Ennek apropóján játékot hirdetünk. Szavazz az idény közönség kedvencére, mi pedig öt szerencsést megajándékozunk párosbelépővel a zárótalálkozóra, az Érd Aréna Uszoda Büfé felajánlásának köszönhetően!

Ki volt a kedvenc játékosod a szezonban? Most lehetőséget biztosítunk szurkolóinknak, hogy ők döntsék el ezt a kérdést! Szavazz erre a linkre kattintva és döntsd el Te, hogy ki kapja ezt az elismerést! A legtöbb szavazatot kapó játékos kilétére a május 23-án az Érd Arénában 18 órakor kezdődő Szurkolói Ankéton derül fény, ugyanis ott kapja meg játékosunk a közönségkedvencnek járó díjat.

De nem csak ő részesül majd ajándékban, hanem a szavazók is! Ugyanis öt szerencsés párosbelépőt nyer a szombaton 18 órakor kezdődő Érd–Budaörs rangadóra az Érd Aréna Uszoda Büfé felajánlásából, továbbá a pár mindkét tagja kap egy-egy kupont, amelyet a büfében egy üdítőre, valamint popcornra válthat be.

Szavazz ezen az űrlapon május 19-én 23 óra 59 percig a kedvenc játékosodra és add meg neved, valamint email címedet, hogy a május 20-án tartott sorsolást követően értesíteni tudjunk, ha te is az öt szerencsés között vagy!

 

Játékszabályzat és Adatkezelési tájékoztató

A nyereményjátékban résztvevő személyek 
A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve az Érdi Sport Kft. (2030 Érd, Velencei út 39-41.) tagjait, a Vállalkozás tagjainak munkatársait, valamint ezek - a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti - közeli hozzátartozóik. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőek fogadják el. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

A nyereményjátékban részt vesz – az első bekezdésben leírt kivételek figyelembevételével – mindenki, aki 2022.05.19-e 23 óra 59 percig beküldi szavazatát a fenti űrlapon. A nyereményjáték lezárulta után a résztvevők közül összesen öt nyertest fogunk kisorsolni. A nyereményük fejenként 2 db belépőjegy a 2022.05.21. 18:00-kor kezdődő Érd–Budaörs felnőtt női kézilabda NB I-es bajnoki mérkőzésre. 

A nyereményjáték időtartama: 2022. május 16. - 2022. május 19. 
A nyertesek kiléte 2022. május 20. napján kerül kihirdetésre.

A nyeremény átvételének feltételei 
A nyertest a szavazólapon megadott email címén értesítjük nyereményéről, amelyet a mérkőzést megelőzően a helyszínen vehet át. Az Érdi Sport Kft. nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. Az Érdi Sport Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy az Érdi Sport Kft. Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztesek nevét. A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják. 

A Szervező jogai 
Az Érdi Sport Kft. kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt az Érdi Sport Kft. honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. Az Érdi Sport Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével az Érdi Sport Kft. számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. Az Érdi Sport Kft. nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja. 

Adatkezelés
Azáltal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (név, e-mail cím) az Érdi Sport Kft. adatbázisába bekerüljenek, és azokat az Érdi Sport Kft. minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa – mindaddig, amíg a játékban részt vevő írásban nem tiltja meg az Érdi Sport Kft. számára adatainak kezelését, és az erről szóló tiltási nyilatkozatát kézhez nem veszi. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az Érdi Sport Kft. a játékosok adatait harmadik félnek nem szolgáltatja ki.


Információkérés 
A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: media@handballerd.hu 

Érd, 2022.05.16.

Rovat: 


Születési dátum : 2003.07.11.
Poszt: beálló

Mióta kézilabdázol? 2010 óta, már 10 éve
Kinek a hatására kezdtél kézilabdázni? A nővérem is kézilabdázott, és az egész család valamilyen sportot űzött.
Mit szeretsz legjobban a kézilabdában? Labda és csapatjáték, egységet kovácsol.
Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb? Arra hogy háromszor voltam már legjobb játékos, továbbá, hogy az elmúlt két évben NB1-es csapattag lehettem.
Mit szeretnél elérni a kézilabdával? A legjobbak közt lenni.

Rovat: 


Születési idő: 1993. 06. 12. 
Magasság: 168 cm
Poszt: balszélső

 

Gyermekként örökmozgó voltam és a szüleim is sportoltak, így hamar megismerkedtem sok sportággal. A kézilabdát iskolás koromban szerettem meg. Itt ismertem meg a strandkézilabdát is, 2018 nyaráig mindkét sportágban edzettem, játszottam. 

Korábban már szerepeltem az ÉRD színeiben, örülök, hogy újra itt játszhatok. Szeretnék még tovább fejlődni, hozzátenni a csapat sikereihez, szeretnék meghatározó játékos lenni új, fiatal csapatunkban.

Nevelő egyesületek: Angyalföldi sportiskola, VASAS SC 
Felnőtt egyesületek: Budapest SE, MTK Budapest, ÉRD, Vasas SC

Eredmények: 

Magyar Bajnokság: 3.hely (2015/2016) 
Magyar kupa: 2.hely (2015/2016) 
Strandkézilabda junior EB 1.hely (2011) 
Strandkézilabda EB 1.hely (2013) 
Strandkézilabda VB 2.hely (2014)
Strandkézilabda Világjátékok 2.hely (2013)

Egyéni eredmények: 

Strandkézilabda junior legjobb szélsője (2011) 
Strandkézilabda gólkirálynő (2012) 
Strandkézilabda MVP (2013) 
Legjobb strandkézilabda játékos Magyarországon (2013)

Rovat: 


Születési dátum : 1996. 10. 18.
Poszt : irányító, átlövő
Magasság : 168 cm

2008-ban kezdtem el kézilabdázni Kyzylorda városában, ahol születtem. 

12 éves koromtól kézilabdázom, először a Seikhun-Kam-KSU klubban, amely csapat a Kazah Köztársaság ötszörös bajnoka,. Kétszer lett bajnok, majd  ezüstérmes  a csapatom az ázsiai klubok között. Korán meghívást kaptam a Kazah Köztársaság ifjúsági csapatába. 2012-ben, az ázsiai ifjúsági játékok második helyét szereztük meg,  az ázsiai ifjúsági U18-as játékokon Thaiföldön pedig bronzérmesek lettünk Th 2014-ben kerültem be Kazahsztán válogatottjába, kétszer vettem részt a világbajnokságon, 2015-ben Dániában és 2020-ban Japánban, a válogatottban 125 gólt dobtam.

Rovat: 

Születési dátum : 1993. 12. 23.
Poszt : átlövő
Magasság : 189 cm

Győrben kezdtem el kézilabdázni nyolc éves koromban. Minden évben kivettem a részem az utánpótlás csapatok sikereiből, néhány mérkőzés erejéig a felnőtt csapatban is szerepelhettem. 2012-ben a junior válogatott tagjaként részt vehettem a világbajnokságon Csehországban, ahol 3. helyen végeztünk. Ezután két évet játszottam a Veszprém színeiben. Mindkét évben bejutottunk a Magyar Kupa négyes döntőjébe és egyik alkalommal sikerült megszerezni a bronzérmet. Innen kerültem az MTK-hoz, ahol három évet töltöttem el. Budapestről Kecskemétre, majd Kisvárdára igazoltam. Ezután visszatértem a fővárosba és a Ferencváros játékosa lettem. A Népligetben eltöltött fél évem alatt belekóstolhattam a Bajnokok Ligája légkörébe, bemutatkozhattam a magyar válogatottban, valamint a Magyar Kupában és a Magyar Bajnokságban is ezüstérmes csapat tagja lehettem. Ezután a csonka szezon után az MTK Budapest csapatától érkeztem Érdre, ahol szeretnék még tovább fejlődni, és mindent megtenni a csapat sikereiért.

Rovat: 


Születési dátum : 1997. 04. 20.
Poszt : irányító
Magasság : 177 cm

 

Hétéves koromban kezdtem el kézilabdázni a testvérem hatására. Első csapatom a Mohácsi TE volt, ahol négyszer lettünk országos korosztályos bajnokok.

Tizenöt éves koromban kerültem fel Budapestre a Ferencváros csapatához.

Itt öt évet töltöttem el, ez idő alatt megnyertük az OSB-t és az Ifjúsági bajnokságot, valamit a Junior bajnokságban másodikak lettünk. A felnőtt keretbe is bekerültem és tagja voltam a 2015-ös bajnokcsapatnak.

Egy évet töltöttem az MTK-nál NB I-ben, majd Kispestre igazoltam két évre.

Célom, hogy stabil NB I-es játékos legyek és a lehető legjobb eredményeket érjük el az ÉRD csapatával.

Rovat: 

Születési dátum : 1992. 04. 29.
Poszt : irányító, átlövő
Magasság : 178 cm 

2003-ban kezdtem kézilabdázni Dunaújvárosban. Játszottam a Vasas, a Győri Audi ETO, a Szekszárd, az MTK, a Kecskeméti NKSE, a Mosonmagyaróvár KC és a Békéscsabai Előre NKSE csapatában. 
Szeretném, ha egy összetartó, ütőképes csapat alakulna ki Érden, melynek hasznos tagjává szeretnék válni. Bízom benne, hogy sikerül elérni a céljainkat és eredményes szezont zárunk!

Rovat: 

Születési dátum : 1995. 06. 01.
Poszt : balszélső
Magasság : 168 cm

Általános iskolában ismerkedtem meg a kézilabdával. Békéscsabán nevelkedtem és ezekre az utánpótlás évekre emlékszem vissza a legszívesebben, hiszen 2014-ben Junior Bajnokságot nyertünk. Ezután három évet töltöttem Budaörsön, egyet pedig újra Békéscsabán. Érden szeretném a csapatot segíteni, hogy hosszútávon komolyabb célokat is elérhessünk együtt.

Rovat: 


Születési dátum : 1997. 07. 01.
Poszt : beálló
Magasság : 174 cm

Hétéves koromban kezdtem kézilabdázni, Majoros Gusztáv tanítványaként a Gödöllői SE színeiben, ahol többször országos korosztályos második és harmadik helyezést értünk el. 

2013-tól az MTK utánpótlásában, valamint a felnőtt csapatban edződtem tizenkilenc éves koromig, amikor az Alba Fehérvár KC-hoz igazoltam. Az első évben kölcsönben voltam NB l/B-ben a Pénzügyőr SE-nél, majd a további két évben fehérvári színekben játszottam.

Érden szeretnék sokat fejlődni, hogy a csapat hasznos tagjává váljak, szeretném, hogy egy igazi egységként küzdjünk meg a sikerekért.

Rovat: 

Születési dátum : 2001. 09. 21. 
​Poszt : jobbszélső
Magasság : 170 cm

Nyolcéves koromban kezdtem el kézilabdázni Érden. 
Három évet játszottam ifjúsági, illetve NB II felnőtt korosztályban.
Két éve játszom az ÉRD NB I-es felnőtt csapatban,. Az érdi csapattal 2019-ben Magyar Kupa 3. helyezést értünk el, a bajnokságban pedig a negyedik helyen zártunk. 
Strandkézilabda eredményeim : 
2017. U17-es világbajnokság 1. hely
2018. Ifjúsági Olimpiai Játékok 3. hely
2019. EB 2. hely
2019. Strand Világjátékok 2. hely
 
Célom, hogy a megkezdett úton haladva, tovább fejlődhessek, mint NB I-es játékos.

Támogatóink

Médiapartnereink