Kedvencek

Rovat: 


Születési dátum : 2003.07.11.
Poszt: beálló

Mióta kézilabdázol? 2010 óta, már 10 éve
Kinek a hatására kezdtél kézilabdázni? A nővérem is kézilabdázott, és az egész család valamilyen sportot űzött.
Mit szeretsz legjobban a kézilabdában? Labda és csapatjáték, egységet kovácsol.
Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb? Arra hogy háromszor voltam már legjobb játékos, továbbá, hogy az elmúlt két évben NB1-es csapattag lehettem.
Mit szeretnél elérni a kézilabdával? A legjobbak közt lenni.

Rovat: 


Születési idő: 1993. 06. 12. 
Magasság: 168 cm
Poszt: balszélső

 

Gyermekként örökmozgó voltam és a szüleim is sportoltak, így hamar megismerkedtem sok sportággal. A kézilabdát iskolás koromban szerettem meg. Itt ismertem meg a strandkézilabdát is, 2018 nyaráig mindkét sportágban edzettem, játszottam. 

Korábban már szerepeltem az ÉRD színeiben, örülök, hogy újra itt játszhatok. Szeretnék még tovább fejlődni, hozzátenni a csapat sikereihez, szeretnék meghatározó játékos lenni új, fiatal csapatunkban.

Nevelő egyesületek: Angyalföldi sportiskola, VASAS SC 
Felnőtt egyesületek: Budapest SE, MTK Budapest, ÉRD, Vasas SC

Eredmények: 

Magyar Bajnokság: 3.hely (2015/2016) 
Magyar kupa: 2.hely (2015/2016) 
Strandkézilabda junior EB 1.hely (2011) 
Strandkézilabda EB 1.hely (2013) 
Strandkézilabda VB 2.hely (2014)
Strandkézilabda Világjátékok 2.hely (2013)

Egyéni eredmények: 

Strandkézilabda junior legjobb szélsője (2011) 
Strandkézilabda gólkirálynő (2012) 
Strandkézilabda MVP (2013) 
Legjobb strandkézilabda játékos Magyarországon (2013)

Rovat: 


Születési dátum : 1996. 10. 18.
Poszt : irányító, átlövő
Magasság : 168 cm

2008-ban kezdtem el kézilabdázni Kyzylorda városában, ahol születtem. 

12 éves koromtól kézilabdázom, először a Seikhun-Kam-KSU klubban, amely csapat a Kazah Köztársaság ötszörös bajnoka,. Kétszer lett bajnok, majd  ezüstérmes  a csapatom az ázsiai klubok között. Korán meghívást kaptam a Kazah Köztársaság ifjúsági csapatába. 2012-ben, az ázsiai ifjúsági játékok második helyét szereztük meg,  az ázsiai ifjúsági U18-as játékokon Thaiföldön pedig bronzérmesek lettünk Th 2014-ben kerültem be Kazahsztán válogatottjába, kétszer vettem részt a világbajnokságon, 2015-ben Dániában és 2020-ban Japánban, a válogatottban 125 gólt dobtam.

Rovat: 

Születési dátum : 1993. 12. 23.
Poszt : átlövő
Magasság : 189 cm

Győrben kezdtem el kézilabdázni nyolc éves koromban. Minden évben kivettem a részem az utánpótlás csapatok sikereiből, néhány mérkőzés erejéig a felnőtt csapatban is szerepelhettem. 2012-ben a junior válogatott tagjaként részt vehettem a világbajnokságon Csehországban, ahol 3. helyen végeztünk. Ezután két évet játszottam a Veszprém színeiben. Mindkét évben bejutottunk a Magyar Kupa négyes döntőjébe és egyik alkalommal sikerült megszerezni a bronzérmet. Innen kerültem az MTK-hoz, ahol három évet töltöttem el. Budapestről Kecskemétre, majd Kisvárdára igazoltam. Ezután visszatértem a fővárosba és a Ferencváros játékosa lettem. A Népligetben eltöltött fél évem alatt belekóstolhattam a Bajnokok Ligája légkörébe, bemutatkozhattam a magyar válogatottban, valamint a Magyar Kupában és a Magyar Bajnokságban is ezüstérmes csapat tagja lehettem. Ezután a csonka szezon után az MTK Budapest csapatától érkeztem Érdre, ahol szeretnék még tovább fejlődni, és mindent megtenni a csapat sikereiért.

Rovat: 


Születési dátum : 1997. 04. 20.
Poszt : irányító
Magasság : 177 cm

 

Hétéves koromban kezdtem el kézilabdázni a testvérem hatására. Első csapatom a Mohácsi TE volt, ahol négyszer lettünk országos korosztályos bajnokok.

Tizenöt éves koromban kerültem fel Budapestre a Ferencváros csapatához.

Itt öt évet töltöttem el, ez idő alatt megnyertük az OSB-t és az Ifjúsági bajnokságot, valamit a Junior bajnokságban másodikak lettünk. A felnőtt keretbe is bekerültem és tagja voltam a 2015-ös bajnokcsapatnak.

Egy évet töltöttem az MTK-nál NB I-ben, majd Kispestre igazoltam két évre.

Célom, hogy stabil NB I-es játékos legyek és a lehető legjobb eredményeket érjük el az ÉRD csapatával.

Rovat: 

Születési dátum : 1992. 04. 29.
Poszt : irányító, átlövő
Magasság : 178 cm 

2003-ban kezdtem kézilabdázni Dunaújvárosban. Játszottam a Vasas, a Győri Audi ETO, a Szekszárd, az MTK, a Kecskeméti NKSE, a Mosonmagyaróvár KC és a Békéscsabai Előre NKSE csapatában. 
Szeretném, ha egy összetartó, ütőképes csapat alakulna ki Érden, melynek hasznos tagjává szeretnék válni. Bízom benne, hogy sikerül elérni a céljainkat és eredményes szezont zárunk!

Rovat: 

Születési dátum : 1995. 06. 01.
Poszt : balszélső
Magasság : 168 cm

Általános iskolában ismerkedtem meg a kézilabdával. Békéscsabán nevelkedtem és ezekre az utánpótlás évekre emlékszem vissza a legszívesebben, hiszen 2014-ben Junior Bajnokságot nyertünk. Ezután három évet töltöttem Budaörsön, egyet pedig újra Békéscsabán. Érden szeretném a csapatot segíteni, hogy hosszútávon komolyabb célokat is elérhessünk együtt.

Rovat: 


Születési dátum : 1997. 07. 01.
Poszt : beálló
Magasság : 174 cm

Hétéves koromban kezdtem kézilabdázni, Majoros Gusztáv tanítványaként a Gödöllői SE színeiben, ahol többször országos korosztályos második és harmadik helyezést értünk el. 

2013-tól az MTK utánpótlásában, valamint a felnőtt csapatban edződtem tizenkilenc éves koromig, amikor az Alba Fehérvár KC-hoz igazoltam. Az első évben kölcsönben voltam NB l/B-ben a Pénzügyőr SE-nél, majd a további két évben fehérvári színekben játszottam.

Érden szeretnék sokat fejlődni, hogy a csapat hasznos tagjává váljak, szeretném, hogy egy igazi egységként küzdjünk meg a sikerekért.

Rovat: 

Születési dátum : 2001. 09. 21. 
​Poszt : jobbszélső
Magasság : 170 cm

Nyolcéves koromban kezdtem el kézilabdázni Érden. 
Három évet játszottam ifjúsági, illetve NB II felnőtt korosztályban.
Két éve játszom az ÉRD NB I-es felnőtt csapatban,. Az érdi csapattal 2019-ben Magyar Kupa 3. helyezést értünk el, a bajnokságban pedig a negyedik helyen zártunk. 
Strandkézilabda eredményeim : 
2017. U17-es világbajnokság 1. hely
2018. Ifjúsági Olimpiai Játékok 3. hely
2019. EB 2. hely
2019. Strand Világjátékok 2. hely
 
Célom, hogy a megkezdett úton haladva, tovább fejlődhessek, mint NB I-es játékos.

Rovat: 


Születési dátum: 1994. 11. 22.
Poszt: kapus
Magasság: 180 cm

Pályafutásomat tíz évesen a Ferencváros TC-ben kezdtem, két évet játszottam ott. Ezután játszottam az ASI-ban, a Láng SK-ban, az Újbuda TC-ben és a Szent István csapatában is. Vácon kerültem először az NB I közelébe, ahol a junior bajnokságban megnyertük az Országos Junior Kupát. Ifjúsági és junior válogatott kerettag voltam. Majd a Veszprém Barabás KC-hoz igazoltam, ahol Róth Kálmánnal dolgozhattam együtt. Itt léphettem először pályára EHF mérkőzésen. Budaörsön három évig játszottam, ahol az első szezonban kiharcoltuk NB I/B-ből az NB I-be jutást. Békéscsabán egy évet töltöttem, Horváth Rolanddal dolgoztam együtt, illetve két évet voltam Székesfehérváron, ahol olyan ismereteket szereztem, amelyeket tudok kamatoztatni Érden is. Bízom abban, hogy mostani csapatom az ÉRD minél sikeresebben fog szerepelni a bajnokságban.

Támogatóink

Médiapartnereink