Vereség a tavaszi nyitányon

NB I/B-s felnőtt együttesünk a bajnokság tavaszi folytatásának első összecsapásán 23:31-es vereséget szenvedett a DKKA II-es csapatától.
 
Közel két hónappal az őszi szezon befejeztével a Dunaújvárosi KKA II ellen folytatta szereplését NB I/B-s felnőtt együttesünk. A találkozó nem kezdődött jól csapatunknak, hiszen a vendégek kétgólos előnyre tett szert, majd Bíró Eszter és Lízer Melinda találataival kiegyenlítettünk. A folytatásban Zsigmund Emese büntetőt hárított, de 2:2-t követően Bíró Eszter betörés után szerzett találata ellenében ellenfelünk nyolcszor is kapunkba talált (4:10). Bíró Eszter két értékesített büntetőjével és Németh Patrícia átlövésgóljával tartottuk a lépést, de hátrányunkból nem tudtunk faragni (7:15). A félidő vége előtt Lízer Melinda és Németh Patrícia is eredményes volt, de a nyolcgólos különbség nem csökkent a két csapat között (11:19). A fordulást követően első három találatunkat Bíró Eszter szerezte, aki a teljes mérkőzésen összesen tizenegy gólt jegyzett, védekezésben azonban nem tudtuk megállítani a DKKA II-t. Földes Júlia a dunaújvárosi védőfalat átlőve szerzett gólt, míg Plesztovits Alexa hétméteresből nem hibázott, 18:25-re alakítva az állást az utolsó negyedórára fordulva. Merő Dóra révén már a második vendég büntetőt védték kapusaink a mérkőzésen, de a különbség ezzel együtt sem csökkent A 23:31-es végeredményt Németh Patrícia gólja állította be a tavaszi szezon első mérkőzésén.
 
 
 
 
 
NB I-es felnőtt csapatunk tegnapi győzelmével zsinórban az ötödik szezonban is bejutott a bajnokság legjobb négy együttese közé. A K&H női kézilabda liga elődöntőjében ellenfelünk a Győri Audi ETO KC együttese lesz. A párharc első mérkőzésére április 24-én, vasárnap 18 órakor kerül sor az Audi Aréna Győrben.
 
K&H női kézilabda liga elődöntő - 1. mérkőzés
Győri Audi ETO KC - ÉRD
 
Időpont: 2016. április 24., vasárnap 18:00
Helyszín: Audi Aréna Győr (9027 Győr, Kiskút liget)
Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink