Vereség Debrecenben

Junior csapatunk elszenvedte első vereségét a 2014/2015-ös szezonban. Lányaink hatgólos vereséget szenvedtek Debrecenben.
 
Takács Kitti és Mlinkó Bernadett góljaival az 5. percben 4:1-re vezetett csapatunk. A 15. percig tartottuk is az előyünket,, ekkor sikerült először egyenlítenie a hazai csapatnak. Ezt követően azonban végig a hazai csapatnál volt az előny, a szünetben egy gól volt a DVSC-TVP-AQUATICUM előnye (15:14). A második játékrész elején Takács Kitti egyenlített, de ezt három debreceni találat követett (18:15). Több esetben is sikerült egy gól felzárkóznunk, de az egyenlítés nem sikerült. Négy perccel a vége előtt négy gólosra nőtt a hazaiak előnye és végül hat gólos vereséget szenvedtünk Debrecenben (35:29).
 
Győzelmet arattunk idegenben, így jövő szombaton az alapszakasz harmadik helyéért játszunk hazai pályán.
 
A hazaiak játékoskeretéből többen is nagy tapsot kaptak a vendégszurkolóktól is, hiszen játszottak korábban klubunknál.  Az ÉRD felnőtt keretéhez csatlakozott a junior csapatból Mester Nóra.
 
Hazai duplával indult a találkozó, a negyedik percben született meg az első érdi gól. Kisfaludy találatát Triscsuk indulásgólja követte, egy perc alatt egyenlítettünk. A következő hét percben nem született ÉRD gól, a hazaiak 5:2-es vezetést szereztek. 6:6-nál egyenlítettünk, a tizenkilencedik percben.
 
MTK-Budapest - ÉRD
 
Janurik Kinga kiválóan védett, az MTK tizenkét percre góltalan maradt. Csapatunk játékba lendült, fordítottunk, és elléptünk a hazaiaktól (6:10). Az utolsó öt percben még két-két találatot szereztek a csapatok, így a négygólos különbség nem változott a szünetig.
 
 
 
Fordulás után hasonlóan kezdődött a játékrész, mint az első. Janurik Kinga továbbra is remekül védte csapatunk kapuját (12:15). Az ÉRD ismét a félidő középső harmadában váltott tempót, Klivinyi bombáival és Kovács Anna első góljaival megdupláztuk az előnyt (14:20). Az utolsó öt perc érdi gólfiesztát hozott, így a hatgólos különbségből tízgólos győzelmet kovácsoltunk.
 
MTK-Budapest - ÉRD 
 
Az alapszakasz utolsó mérkőzése, az ÉRD - Dunaújvárosi KA találkozó a harmadik helyről dönt, így igazi rangadó vár ránk nőnapon hazai pályán. Továbbá ezen a meccsen dől el az is, hogy a bajnoki elődöntőben ki lesz az ellenfelünk, valamint az, hogy az esetleges bronzpárharcot pályaelőnnyel kezdhetjük-e.
 

Támogatóink

Médiapartnereink