Négypontos rangadó a bennmaradásért

Fontos mérkőzést játszik csapatunk a K&H Liga 19. fordulójában. Az érdi lányok szombaton 17 órától a Dunaújváros vendégeként próbálhatják meg életben tartani bennmaradási esélyüket.

A Dunaújváros remekül kezdte a 2022-23-as idényt. A tavalyi év végén az ötödik helyig tornászta fel magát Rapatyi Tamás együttese, legyőzve többek között az MTK és a Siófok együttesét is. Utána azonban sorozatban nyolc vereséget szenvedett a DKKA, valamint a Magyar Kupától is búcsúzott. Az előző fordulóban Szalai Babették óriási csatában döntetlenre mentették a meccset a Budaörs otthonában, így idén első pontszerzésüknek örülhettek. Az együttes jelenleg a 11. helyet foglalja el a tabellán a Budaörssel holtversenyben.

Ősszel az Érd Arénában sok hiányzóval tudtunk felállni, így 32-29-es vereséget szenvedtünk. Azon a találkozón Csáki Zsófi nyújtott emlékezetes teljesítményt és 12 góljával a mezőny legeredményesebb játékosa lett, de említésre méltó Dávid-Azari Fruzsina 8 gólja is. Reméljük további jó teljesítményekkel most meglehet a győzelem idegenben.

A 2023-24-es szezonra keretét alakítva épp Érdről igazoltak az újvárosiak, Paróczy Sára és Csáki Zsófi is következő ellenfelünknél folytatja, valamint érkezik még Kisvárdáról Bouti Fruzsina. Az idei keret tagjai közül jó páran aláírtak a következő évre is. Farkas Johanna távozása az MTK-hoz azonban érzékenyen érintheti a csapatot. A fiatal irányító 96 találattal a legeredményesebb játékosuk ebben a szezonban. A kölcsön lejárta után visszatér a DVSC-hez Poczetnyik Laura, valamint vele tart új igazolásként a kapus,

K&H női kézilabda liga, 19. forduló
DKKA – ÉRD
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

2023. március 25. (szombat) 17:00

Hajrá Érd!

Fotó - Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink