Könnyedén a nyolc közé

Hazai pályán magabiztosan, tizenhárom góllal győzte le az ÉRD a Békéscsabát, a Magyar Kupa negyedik fordulójában.
Az első öt percben, három-háromig volt kuparangadó, a tízedik percre már megdupláztuk góljaink számát, miközben a Békéscsaba nem szerzett újabbat (6-3). Alja Koren és Kovács Anna dupláztak, Janurik Kinga nagyszerűen kezdett az ÉRD kapujában. Állandósult az 5-6 gólos különbség a csapatok között, elvétve tudott gólt szerezni az ellenfél, nem volt senki, aki tovább gördítette volna a csabaiak szekerét támadásban. A félidő utolsó öt percében előbb emberhátrányból két gólt szerzett az ellenfél, majd az ÉRD is megtette ugyanezt és megnyugtató, hétgólos előnnyel fordulhattunk.
A szünet után hamar, négy perc alatt eldőlt a továbbjutás, négy érdi góllal máris 21-10 állt az eredményjelzőn. Tíz gól környékén sokáig tartotta magát az ellenfél, felváltva estek a gólok egészen 29-19-ig. Közben Szabó Edina minden mezőnyjátékosa számára lehetőséget adhatott, forgatta a csapatot. Edzőmérkőzéssé szelídült a kupameccs, Bakó Botond is fiataljait játszatta a második félidő során. A csapatok gyakorlását kiállítások színesítették mindkét oldalon. Janurik Kinga teljesítményével jelezte, hogy továbbra is remek váltótársa Oguntoye Viktóriának, aki ma nem lépett pályára. Az utolsó négy percben nem született újabb gól, előtte három érdi találat zárta a mérkőzést, tizenkét érdi játékos is gólt szerzett a mai napon.
Bejutottunk a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában, az NBI-ben szombaton Dunaújvárosba utazunk az ősz utolsó fellépésére.
A tavaszi szezonra érvényes bérletek 2013. december 12-étől megvásárolhatók a Városi Sportcsarnok jegypénztárában.
A bérlet a tavaszi forduló hat NBI-es mérkőzésére érvényes, ára 9000 Ft.
A nemzetközi (KEK), és Magyar Kupa mérkőzésekre a bérlet nem érvényes, de ezekre a találkozókra a pénztár elővételi jogot biztosít a bérlettulajdonosok részére, a bérlettel választott helyükre.
Az őszi bérletesek december 30-ig újravásárolhatják helyüket.Bérletvásárlási időszak: december 12 – január 4, hétköznap 9-17 óráig.Helyszín: Érd Városi Sportcsarnok jegypénztára - 2030 Érd, Velencei út 39-41.Telefonszám: +36 23 361 431

Támogatóink

Médiapartnereink