A Győrrel találkozunk a bajnoki elődöntőben

Negyedik helyen jutottunk bajnoki elődöntőbe, ahol a címvédő Győri Audi ETO KC lesz az ellenfelünk a két győzelemig tartó párharcban. 
 
Huszonkét alapszakasz mérkőzésünkből tizennégy győzelem mellett, egy döntetlen, és hét vereség az ÉRD mérlege. Teljesítményünkkel negyedik helyen zártuk az alapszakaszt, vagyis az első helyezettel találkozunk a felsőházi rájátszásban. 
 
ÉRD NBI góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés D - Dobott gól O - Otthon I - Idegenben 2P - Kétperces büntetés
ÉRD Góllövőlista 0310 
 
A serdülők vereséggel fejezték be az alapszakasz küzdelmeit, a középházi rájátszásban folytathatják szereplésüket az 5. helyért. Öt csapat (MTK-Budapest II, Vecsés SE, Dunaújváros KA II, Szigetszentmiklósi NKSE, ÉRD) mérkőzik oda-visszavágós alapon, azaz nyolc forduló alatt döntik el a csapatok a végső helyezések sorsát. 
Ifjúsági csapatunk jelenleg kilencedik, a NEKA szereplése miatt a középházba kerülnének, a Veszprémnek azonban még két elmaradt mérkőzése van a héten, az előnyünk jelenleg két pont velük szemben, és az egymás elleni eredmények is nekünk kedveznek. Ha marad ebben a pozícióban az ÉRD ifi, akkor az MTK, a Dunaújváros, és a Békéscsaba együttesével küzdhetnek meg az ötödik helyért.
Az ÉRD junior kilencedik helyével az alsóházi rájátszásba került. Ezzel a helyezéssel az ÉRD junior rendezheti az alsóházi rájátszás tornát. A cél mindenképp a pozíció megőrzése lehet hazai pályán, ahol mindhárom ellenféllel egyszer találkozik majd csapatunk. 
A hét győzelemmel zárult a Budapest-női I. osztályában, az Érdi VSE II Soroksáron is nyert vasárnap.
 
 
 
Az elmúlt hét ÉRD eredményei
 
 
2014. március 6. csütörtök
OSB Leány E | Gyömrő VSK – ÉRD 22:20 (15:8)
 
 
2014. március 8. Szombat 
NBI Ifjúsági | ÉRD – Dunaújvárosi KA 25:26 (16:14)
  
NBI Junior | ÉRD – Dunaújvárosi KA 27:41 (13:19)
 
NBI Felnőtt | ÉRD – Dunaújvárosi KA 20:22 (11:11)
 
2014. március 9. Vasárnap
Bp. I Női felnőtt | Soroksári TE - Érdi VSE II. 23:34 (10:16)
 
 
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink