A Váccal mérkőzünk a bajnokság felénél

Féltávhoz érkezik a bajnokságban csapatunk, amely a K&H Liga 13. fordulójában a Vácot fogadja. A nemzetközi kupában is érdekelt ellenfelünk már a hetedik meccsét játssza majd januárban.

Javuló formát mutat az utóbbi két mérkőzésén a Vác, amely már a hetedik meccsére készül januárban. Herbert Gábor együttese az Európa Liga csoportkörében kezdte a 2023-as esztendőt, de első két összecsapását elveszítette. A két forduló között döntetlent játszott az MTK-val, majd utána kikapott a Mosonmagyaróvártól is. Ideszámítva a december végi Fehérvár elleni találkozót is, sorozatban öt meccsen maradtak nyeretlenek Kuczora Csengéék.

Azóta a nemzetközi kupában megtört a jég és az előző körben a Budaörsöt is sikerültek legyőznie a váciaknak, így összesen hat győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel az 5. helyen állnak a tabellán.

A góllövőlistát 92 találattal a váciak irányító-átlövője, Kuczora Csenge vezeti 92 találattal. A csapat góllövő rangsorában Marincsák Nikolett következik 50 góllal, majd Helembai Fanny 46-tal.

Csapatunk a Békéscsaba legyőzése után Siófokon is tudott remek periódusokat produkálni. Ez még pontszerzésben nem mutatkozott meg, viszont a második félidőt sikerült megnyernie Dávid-Azari Fruzsiéknak. Szerdán előző ellenfelünkhöz hasonló erősségű gárda érkezik az Érd Arénába, amely most is esélyesként lép pályára.

Tavaly az 1. fordulóban találkoztunk, akkor szorosabb első félidő után, végül magabiztosan nyert a Vác. A mérkőzés legeredményesebb hazai játékosa Paróczy Sára volt 6 góllal. Az idei pontvadászat feléhez érkeznek a csapatok, így játszunk a 13. fordulóban a Váccal.

K&H női kézilabda liga, 13. forduló
ÉRD – Praktiker-Vác
Érd Aréna

2023. február 01. (szerda) 18:00

Jegyinformáció az Érd Aréna honlapján.

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink