Utazunk Debrecenbe!

A Győr ellen elmaradt találkozó után biztossá vált, hogy csapatunk elutazik Debrecenbe a K&H Liga 7. fordulójában. A találkozó esélyese még teljes keretünkkel kiállva is a DVSC lenne, így nem egyszerű a feladat. Beharangozó.

Mint ismert, egyik játékosunk pozitív koronavírustesztje miatt csapatunk a Győr nemzetközi kupaszereplését is figyelembe véve nem állt ki a keddi mérkőzésen, így vigyázva a sportolók egészségére. Csütörtökön további tesztelésekre került sor a debreceniek teljes körű segítségnyújtásával és ennek eredményeképp elutazhatunk a cívisvárosba. Ezúton is szeretnénk megköszönni a DVSC közreműködését!

Vámos Petráék jól kezdték a szezont, első 5 mérkőzésüket megnyerték, legyőzve többek között a tavalyi bronzérmes Mosonmagyaróvárt és a Vácot is. Legutóbb a Ferencváros ellen veszítették el veretlenségüket (29-26), de továbbra is őrzik a harmadik helyet a tabellán.

A keretük tele van olyan játékosokkal, akiket jelenleg (Vámos Petra, Tóvízi Petra, Bordás Réka, Planéta Szimonetta), vagy korábban (Kovács Anna) számításba vettek a válogatottnál. Utóbbi ismerős lehet szurkolóinknak is, hiszen az itt töltött évek alatt vált a bajnokság meghatározó játékosává. A házi góllövőlistát Vámos vezeti 29 találattal.

Először tér vissza Debrecenbe Alekszandra Vukajlovics, aki 2020 nyarán igazolt ellenfelünkhöz, majd tavaly ősszel sérülést szenvedett és nyáron érkezett csapatunkhoz kölcsönbe.

Szilágyi Zoltán lányai jövő héten bekapcsolódnak a nemzetközi kupa küzdelmeibe is. Az EHF Európa Liga 3. fordulójában, a román Magura Cisnadie ellen harcolhatják ki a csoportkörbe jutást.

Női kézilabda NB I, 7. forduló
DVSC SCHAEFFLER - ÉRD
Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok
2021. november 5. 18:00

Hajrá Érd!

 

Támogatóink

Médiapartnereink