Újabb játékosunk kapott meghívót a juniorválogatottba

November végén, hosszú idő után került be ismét érdi játékos a junior nemzeti csapatba Csáki Lilla személyében. Fiatal jobbszélsőnk mellett ezúttal Kiss Dorottya Zsófia is megkapja a lehetőséget a bizonyításra.

Csapatunknál a bajnoki szünet és a világbajnokság ellenére sem állt meg a munka. Horváth Roland vezetésével szűk két hete már elkezdték az edzéseket a lányok. Ebbe a programba épül most bele az MKSZ kezdeményezésére a juniorválogatott elleni pénteki felkészülési mérkőzésünk is.

A Magyar Kézilabda Szövetség versenykiírásának értelmében a K&H Női Kézilabda Liga tavalyi végeredményét figyelembe véve a hatodik helyezettől lefelé végző csapatok a 2021/2022-es szezonban megmérkőznek a jövő évi világbajnokságra készülő magyar juniorválogatottal.

A nemzeti csapatba pedig meghívást kapott két érdi játékos is: Csáki Lilla, akinek már sikerült góllal bemutatkoznia a november végi dánok elleni barátságos meccsen, valamit újoncként Kiss Dorottya Zsófia. A válogatott sűrű program elé néz a héten, a felkészülési találkozók sorát már ma megkezdi a Dunaújváros ellen, és a héten még további összecsapások várnak ifj Kiss Szilárd együttesére, köztük az Érd elleni is.

A magyar juniorválogatott felkészülési mérkőzései:

2021.12.14. (kedd) 18:00
Magyarország (junior válogatott) – Dunaújvárosi KKA
Helyszín: Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

2021. december 16. (csütörtök) 16:00
Magyarország (junior válogatott) – Moyra-Budaörs Handball
Helyszín: BVUSS – Budaörs

2021. december 17. (péntek) 16:00
Magyarország (junior válogatott)  – ÉRD
Helyszín: BVUSS – Budaörs

A mérkőzésekre a belépés ingyenes, valamint mindegyik találkozóról élő közvetítéssel jelentkezik az MKSZ hivatalos youtube-csatornája.

Sok sikert kívánunk a lányoknak! Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink