Új edzővel jön a Békéscsaba

Utolsó előtti hazai bajnokijára készül csapatunk, amely a K&H Liga 24. fordulójában, szombaton 18 órától a Békéscsabát fogadja.

Új edzővel érkezik a Békéscsaba, ugyanis az előző fordulóban a Kisvárda elleni hazai vereséget követően a csabaiak megköszönték Papp Bálint vezetőedző munkáját. A hátralévő fordulókban Farkas József irányítja majd az együttest, aki így Érden fog bemutatkozni. Érdekesség, hogy januárban Simics Judit is a Békéscsaba elleni ki-ki mérkőzés előtt került kinevezésre csapatunk élére. Akkor az számunkra sült el jól és a félidei három gólos hátrány ledolgozva, 26-25-re sikerült megnyeri a mérkőzést és elhozni a két pontot.

Az új impulzusoknak köszönhetően úgy nézett ki megindulhatnak felfelé az érdi lányok, sajnos azonban a NEKA elleni sikert leszámítva nem sikerült újabb pontokat gyűjteni.  Három fordulóval a vége előtt így már csak matematikai esély van a bennmaradásra. Ettől függetlenül egészen biztos, hogy mindent megtesznek majd a lányok a győzelemért. De nem lesz ez másképp a túloldalon sem. A viharsarkiaknak is szüksége van még a pontokra, ugyanis a 13. helyen álló NEKA sem adta fel a harcot és nagy hajrába kezdett a bajnokság végéhez érve, három pontra megközelítve a Békés vármegyeieket.

A vendégek az Alba elleni meglepetés-siker, majd a NEKA legyőzése után hat mérkőzés óta nyeretlenek. A leggólerősebb játékosuk Marija Lanisztanin, 147 találattal a harmadik helyen áll a góllövőlistán. Hasonlóan termel csapatunkban Kopecz Barbara is. Ő az előző körben érte el a 130 gólt.

K&H női kézilabda liga, 24. forduló
ÉRD - EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE
Érd, Érd Aréna

2023. május 13. (szombat) 18:00

Jegyinformáció: https://erdarena.hu/?p=635

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink