Szegedre utazunk az utolsó fordulóban

A záró forduló következik az NB I/B idei kiírásában. Felnőtt csapatunk pénteken 14 órától a már biztos utolsó helyezett Szegeddel mérkőzik meg.

Nagy tervekkel vágott neki a Szeged az idénynek, hiszen egy év kitérő után sikerült visszajutnia az NB I/B-be. A kezdet még akár biztató is lehetett volna, hiszen az első hét fordulóban a nehéz sorsolás ellenére két döntetlennel és egy győzelemmel nyitott Vadkerti Attila együttese. Utána azonban már csak további egy győztes meccs jött össze Csongrád-Csanád vármegyeieknek. És hiába Nagy Renáta gólerős játéka, aki 163 találattal a góllövőlista 4. helyén áll, a Szeged a második legkevesebb gólt szerezte és a legtöbbet kapta az idei bajnokságban.

Csapatunk az előző fordulóban nehéz mérkőzésen tudott nyerni a Szigetszentmiklós ellen, de mivel az Esztergom is győzött, így eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezzük be a szezont.

Május 26-án, vasárnap délelőtt 10 órakor pedig minden szurkolót és családtagot várunk az évzáró ankétra az Érd Arénába, ahol a lányok átvehetik az NB I/B idei szezonjának bronzérmét is!
 

NB I/B, 30. forduló

PC Trade Szegedi NKE – Érd
Szeged, Városi Stadion, Etelka sor 3-5.

2024. május 24. (péntek) – 14:00

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink