Sikerülhet a bravúr a Mosonmagyaróvár ellen?

A K&H Liga 15. fordulójában, szerdán 18 órától a Mosonmagyaróvárt fogadjuk az Érd Arénában. Egy hét alatt a Vác után, így újabb Európa Ligás csapattal mérkőzik meg Horváth Roland együttese.

Kisebb hullámvölgyben érkezik a Mosonmagyaróvár, amely Érden próbálja megtalálni a formáját. A nemzetközi szereplés miatt rengeteg utazással megterhelt Óvár legutóbbi három mérkőzését elveszítette a bajnokságban. Meglepetésre a Budaörs (35-31) és az Alba Fehérvár (30-27) is legyőzte Gyurka János csapatát. Legutóbb a Ferencváros ellen megmutatták igazi arcukat, és csak szoros meccsen szenvedtek vereséget (31-34).

Több sérült is nehezíti a vendégek szereplését, kérdés kit tud majd hadra fogható állapotba hozni az orvosi stáb. A lelkeknek az sem tett jót, hogy hétvégén, a Franciaországban elszenvedett 10 gólos vereség azt jelentette, hogy hiába van még hátra egy mérkőzése, az Európa Ligától is búcsúzik a Győr-Moson-Sopron megyei csapat. Így már teljes mértékben a bajnokságra koncentrálhatnak.

Mindezt összegezve, még így sem az Érd a találkozó esélyese, ám hazai pályán, szurkolóinktól támogatva kihasználhatjuk ellenfelünk bizonytalanságait. Szabó Kittiék bátran, teher nélkül játszhatnak. A tabella első felében tartózkodó csapatokkal szemben volt mérkőzés, mikor nem sok hiányzott a bravúrhoz, így most egy kis szerencsével párosítva, akár ez össze is jöhet Paróczy Sáráéknak...

K&H női kézilabda liga, 15. forduló
ÉRD – Motherson Mosonmagyaróvári KC
Érd Aréna
2022. február 16. (szerda) 18:00

Jegyinformáció: itt.

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink