A rájátszásban remekelnek az érdi serdülők

A felnőtt csapat folytatja felkészülését a bajnoki elődöntők jegyében, a válogatottak is csatlakoznak a kerethez. A serdülők szép győzelmet szereztek idegenben, ezzel folytatták nagyszerű rájátszásbeli teljesítményüket.
 
 
Nagy sikerrel rendeztük meg a Városi Sportcsarnokban, a Suli Kézilabda Utánpótlás Program tanévzáró tornáit. A sportággal tanóra keretében ismerkedő alsós általános iskolás gyerekek serege szerdán, és csütörtökön délután özönlötte el a számukra kialakított kézilabdapályákat. Több, mint 70 csapat versenyzett a két délutánon, mindkét nap az ÉRD felnőtt női NBI-es csapat játékvezetői közreműködésével.
 
A horvátországi Umagban, pénteken a házigazda B válogatottja ellen győzött a magyar nemzeti csapat, szombaton és vasárnap azonban alul maradtunk Horvátország legjobbjai ellen. Kisfaludy Anett mindhárom találkozón kerettag volt, Schatzl Nadine szombaton, Kovács Anna vasárnap maradt ki. Újoncként Schatzl vasárnap három gólt szerzett címeres mezben.
Alja Koren öt góljának is köszönhetően Svájcban folytatta jó EB-selejtezős szereplését Szlovénia, idegenben győztek csütörtökön 22:24-re. Vasárnap hazai pályán játszották a visszavágót, ott egy góllal tudtak nyerni Koren-ék (30:29), így továbbjutásra állnak csoportjukban, a szerbekkel oda-vissza döntetlent játszó svédek mögött. 
 
Izgalmas mérkőzést hozott a serdülők dunaújvárosi vendégjátéka. A rájátszás első fordulójában idegenben ötgólos hátrányból mentett pontot csapatunk a Vecsés ellen, most még erre rátettek egy lapáttal Havril Károly lányai. Ugyanis a félidőben ismét 14:9 volt az állás, 17:13-ról azonban sikerült fordítani (17:18). Az utolsó tíz perc izgalmasan alakult, kettesével estek a találatok, így bőven volt fordulat. 21:20-nál még a vendéglátók álltak jobban, azonban az utolsó négy gólt a mieink lőtték, így 21:24-es győzelemmel távozhattunk. Csütörtökön újabb idegenbeli találkozó következik, a rájátszásba ötödikként érkező MTK Hungária körúti otthonába látogat csapatunk.
 
Újabb lépést tett a bajnoki cím felé az Érdi VSE II, hiszen győzelmük mellett, a második helyezett vereségével négypontos előnyt szereztek a bajnoki táblázaton, hét fordulóval a zárás előtt. 
 
 
 
A elmúlt hét eredményei, és a hét mérkőzései
 
2014. március 27. csütörtök
OSB rájátszás 5-9. helyért | Dunaújvárosi KA II - ÉRD 21:24 (14:9)
 
 
 
2014. március 28. Péntek
Válogatott felkészülési mérkőzés | Horvátország B - Magyarország 25:28 (16:13)
 
2014. március 29. Szombat
Válogatott felkészülési mérkőzés | Horvátország - Magyarország 30:28 (16:14)
 
2014. március 30. Vasárnap
Válogatott felkészülési mérkőzés | Horvátország - Magyarország 36:29 (17:11)
 
Bp. I Női felnőtt | Érdi VSE II. - Kőbánya SC 24:21 (12:12)
 
 
2014. április 3. Csütörtök
OSB rájátszás 5-9. helyért | Hidegkuti Nándor Sportcsarnok
16:30 MTK-Budapest II - ÉRD
 
 
2014. április 6. Vasárnap
Bp I. Női felnőtt | Emszt Kálmánné Sportcsarnok
12:45 FSZSE III - Érdi VSE II.
 
 
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink