Pontokért utazunk Fehérvárra

Több mint két hét szünet után újra pályára lép csapatunk a bajnokságban. Az Érd a 17. fordulóban, az Alba Fehérvár otthonában próbál meg pontokat szerezni.

Nincs túl jó szériában csapatunk, amely két győzelem után legutóbbi három mérkőzését elveszítette. Nem volt ez másképp a szezon elején sem, hiszen a sorsolás szeszélye folytán kemény ellenfelekkel kellett felvennie a versenyt mieinknek, sorban a Vác, Mosonmagyaróvár, Ferencváros ellen. Szeptemberben azonban hazai pályán sikerült megszakítani ezt a sorozatot, és 29-28-ra legyőzve a Fehérvárt megszereztük első pontjainkat a bajnokságban.

Pénteken az első találkozóhoz hasonlóan kőkemény mérkőzésre számítanak a lányok. A székesfehérvári kispadon történt változás azóta, Józsa Krisztián váltotta az ősszel ellenünk irányító Boris Dvorseket. Az Alba felívelő formát mutat a régi-új vezetőedzővel, hiszen Triscsuk Krisztináék meglepetésre legyőzték a Mosonmagyaróvárt, majd visszavágtak a Vasasnak az első fordulós vereségért.

A Fehérvár jelenleg a 10. helyen áll 2 egységgel megelőzve Horváth Roland gárdáját, így egy sikerrel akár meg is előzhetnénk riválisunkat.

K&H női kézilabda liga, 17. forduló
Alba Fehérvár KC – ÉRD
Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok
2022. március 11. (péntek) 18:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink