Kulcsfontosságú rangadó következik

Szombaton 18 órától a Szombathelyi KKA ellen játszunk nagyon fontos rangadót. A bennmaradás szempontjából égető szükség van a pontokra közvetlen riválisunk ellen.

Lassan a bajnokság feléhez érve 2 győzelmet számlál csapatunk 9 vereség mellett. A Szombathely pedig mindössze a Vasast tudta eddig legyőzni hazai pályán (32-30), így Marosán György csapata egyelőre 2 ponttal sereghajtó a bajnokságban. Kijelenthető, hogy Szabó Kittiéknek minden követ meg kell mozgatni, hogy sikerrel vegyék a találkozót, és egy győzelemmel zárkózzanak a többiekre.

Az előző szezon összecsapásain mindkétszer a vendég együttes örülhetett a végén. Februárban sikerült 2 góllal nyernünk idegenben, majd az érdi találkozót a bennmaradásért hajtó szombathelyiek behúzták 32-28-ra.

A vendégek házi góllövőlistáját Pödör Rebeka vezeti 56 találattal. Csapatunk legjobbja ebben a mutatóban Szabó Kitti 46 góllal, de szorosan követi őt Paróczy Sára, és Kopecz Barbara 44 ill. 42 egységgel.

Reméljük sikerül visszavágni az Érd Arénában elszenvedett vereségért, de ehhez minden szurkolóra szükség lesz! Biztassuk együtt a lányokat!

K&H női kézilabda liga, 12. forduló
ÉRD – Hungast Szombathelyi KKA
Érd Aréna
2022. január 22. (szombat) 18:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink