Ismét hazai pályán

Közel egy hónap után ismét hazai pályán játszik felnőtt csapatunk. A K&H Liga 22. fordulójában a Mosonmagyaróvárt fogadjuk az Érd Arénában.

Április elejét hazai mérkőzéssel kezdtük és a hó végét is az Érd Arénában zárja felnőtt csapatunk. A Mosonmagyaróvár nagy harcban van a dobogóért a Debrecennel. Jelenleg a Magyar Kupa bronzérmét megszerző DVSC van kedvezőbb helyzetben: egy meccsel kevesebbet játszva ugyanannyi, azaz 30 pontot szerzett, mint az Óvár.

Gyurka János együttese az egymás elleni eredmény miatt is rosszabbul áll ebben a versenyfutásban a debreceniekkel szemben, így semmiképp nem engedheti meg a botlást. Csapatunknak igencsak nehéz meccsre kell készülnie. Az üldözőkkel azonban már kevésbé kell foglalkoznia a vendégeknek, hiszen 9 pont az előnyük az 5. helyezett Alba Fehérvár előtt.

Tóth Gabrielláék február eleje óta nem kaptak ki a bajnokságban, akkor a Győr vitte el a két pontot az UFM Arénából. Azóta egyébként két döntetlent játszottak a Ferencváros és a DVSC ellen, emellett 6 győzelem a tavaszi mérleg. A Magyar Kupában végül a Siófok állította meg a Mosonmagyaróvárt.

A Lajta-parti csapat legeredményesebb játékosa Tóth Eszter  92 góllal, aki így a 10. helyen áll a góllövőlistán. Legutóbb szeptemberben, 35-24-re maradtunk alul a mosoniak otthonában.

K&H női kézilabda liga, 22. forduló
Érd - Motherson Mosonmagyaróvári KC
Érd Aréna

2023. április 27. (csütörtök) 18:00

Jegyinformáció: https://erdarena.hu/?p=634

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink