Idén utoljára játszunk hazai pályán

A K&H Liga 8. fordulójában a frissen kinevezett Uros Bregar által irányított Siófokot fogadjuk. Csapatunkat idén utoljára láthatjuk az Érd Arénában. Beharangozó.

Danyi Gábor vezetésével kezdte meg a szezont a Balaton-parti együttes. A Siófok jelenleg a 10. helyen áll 2 győzelemmel és 6 vereséggel. A Szombathelyt és a Dunaújvárost sikerült legyőzniük, a Vác és a Kisvárda ellen pedig csupán egy találattal kaptak ki. Korábban a Győr nyolccal, míg a Budaörs öttel nyert Lakatos Riták ellen. Ezek után következett a Mosonmagyaróvártól elszenvedett 48-29-es vereség. A mérkőzés után lemondott vezetőedzői posztjáról Danyi Gábor, amelyet a klub elfogadott, és vele együtt távozott a segítője, Zdravko Zovko is. A legutóbbi mérkőzésen mindössze 2 góllal kapott ki a Siófok a Ferencvárostól, de ez volt Danyi búcsúmeccse.

Az új vezetőedző, Uros Bregar 2023 nyaráig szóló szerződést kötött a siófokiakkal, és az Alba Fehérvár elleni kupameccsen be is mutatkozott egy 29-28-as győzelemmel, míg a bajnokságban csapatunk ellen irányíthat először. A szlovén mester emellett a szerb női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya is.

A vendégek házi góllövőlistáját Malin Holta vezeti 58 találattal, a második helyen álló szlovák válogatott Simona Szarková viszont térdsérülés miatt hosszabb pihenőre kényszerül, így nem láthatjuk az Érd Arénában.

Visszatér azonban Érdre Debreczeni-Klivinyi Kinga, aki fél+1 éves szerződést kötött a Siófokkal október végén. Csapatunkban öt évig játszott és ezalatt öt bajnoki bronzérmet és két kupaezüstöt szerzett.

Az előző szezonban mindkét összecsapást a Siófok nyerte. A női kézilabda-világbajnokság miatti, több mint két hónapos szünet előtt utolsó mérkőzésünket játsszuk hazai pályán. Szeretnénk szépen búcsúzni a kilátogató közönségtől.

K&H női kézilabda liga, 8. forduló
ÉRD – Siófok KC
2021. november 14. (vasárnap) 18:00

Jegyinformációk itt.

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink