Folytatódik a felkészülés

A héten már ismét Érden készül csapatunk az NB I rajtjára. Vezetőedzőnkkel egy pillanatra még visszatekintettünk a Mátraházi edzőtáborra és a legfőbb tanulságokra, valamint ráfordultunk az előttük álló feladatokra.

Egy hetet töltött a Mátraházi edzőtáborban a csapat, amelynek legfőbb tapasztalatairól Horváth Roland vezetőedzőt kérdeztük.

 „Mindenféleképpen hasznos volt a Mátraházi edzőtábor. Nagyon sokat dolgoztunk, illetve edzőmérkőzést is játszottunk. Elég sok új játékos érkezett, így a csapat összekovácsolása szempontjából is fontos volt az elmúlt hét.”

A hosszú hét lezárásaként együttesünk az Alba Fehérvár ellen pályára lépett edzőmeccsen is, ahol végül 32-26-os vereséget szenvedett.

„A felkészülési meccsen már nagyon fáradtak voltak a lányok, és nem is volt baj, hogy egy összeszokottabb, erősebb csapat ellen játszottunk. Tipikus edzőmérkőzés volt, rengeteg ziccer kimaradt, rengeteget hibáztunk, de ez ilyenkor természetes. Nagyon sokat kell továbbra is dolgoznunk és úgy gondolom, akkor jól össze fogunk állni.”

Az Érd a héten a Komárommal és az MTK-val is összecsap.

„A következő barátságos találkozókon a védekezést szeretnénk erősíteni, a gólszámot csökkenteni. Az pedig szintén lényeges, hogy a lányok minél jobban megismerjék egymást a pályán. Ezek azok, amelyek ilyenkor prioritást élveznek.”

Augusztus 04. (csütörtök) 18:00 Érd – Komárom

Augusztus 05. (péntek) 13:00 Érd – MTK

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink