A felzárkózás sikerült, a fordítás nem

Nehézkesen indult érdi részről a találkozó, amivel az elején hátrányba kerültünk. A második játékrész utolsó öt percében  egy gólig sikerült felzárkózni, sajnos azonban pont nélkül maradtunk.
Az első tizenegy percet követően 5-1-et mutatott az eredményjelző. Az érdi próbálkozásokat Szemerey védte, jól védekezett a hazai csapat. Nehezen értünk vissza, lerohanás gólokat kaptunk. Az első negyedóra végén 6-4-re tudtunk felzárkózni. A tizenhetedik percben emberelőnyben játszottunk, 8-5-ről nem sikerült közelebb kerülni az ellenfélhez.
Oguntoye Viktória jó teljesítményt nyújtott, remekül védte az érdi kaput.
Nálunk Alja Koren járt élen a gólszerzésben, az első félidőben négyszer is eredményes volt. 9-6-ról megduplázódott a különbség három perc alatt, az utolsó ötben pedig nem változott a szünetig.
Jobban kezdte a második félidőt is a Veszprém, a következő öt percben aztán feléledtek az érdi remények, 18-14-re jöttünk fel. Hosszú támadásokat vezetett a hazai csapat, ölték az időt a vendéglátók. A 43. percben született a 19. az 51.-ben a 20. veszprémi gól, közben az első Triscsuk góllal sikerült 20-17-re felzárkózni.  
Az utolsó öt perc még háromgólos veszprémi előnynél kezdődött, a hazai büntető kimaradt, Wolf viszont értékesítette az érdit. Négy percig nem esett újabb találat egyik oldalon sem, Kovács Anna az 59. percben hozta fel a csapatot 21-20-ra. A veszprémi támadás végén megtalálták a hazai beállóst Takácsot, aki eldöntötte a találkozót.
Szerdán az MTK-Budapest együttese következik a bajnokságban hazai pályán, vasárnap pedig megkezdjük KEK szereplésünket Hollandiában.

Támogatóink

Médiapartnereink