Fájó vereség a SZISE ellen

Öt mérkőzésből álló győzelmi szériánk szakadt meg szombaton. A SZISE ugyanis ahogy beszámoltunk róla, 33-28-ra megnyerte az NB I/B 19. fordulójában rendezett mérkőzést.

Tudtuk, hogy nem vár könnyű mérkőzés ránk a SZISE-Bamba Marha vendégeként, hiszen riválisunk a hazai találkozón is megnehezítette a dolgunkat, ráadásul például a Komáromot idegenben győzte le pár hete. Ennek ellenére 2-1-nél még Dávid-Azari találatával sikerült vezetnünk utána viszont egy 4-0-s rohammal fordítottak a házigazdák. 5-5-nél még utolértük a SZISE-t, de utána ellenfelünk diktálta a tempót. Bár már 14-10 is volt az állás, de végül 15-12-es hátrányban mentünk szünetre.

A második játékrész első tíz percében többször is sikerült felzárkózni egy találatra, de ennél közelebb nem kerültünk. Sőt, a folytatásban támadásban is akadozott a gépezet, így szétnyílt az olló a két csapat között. Az utolsó 5 percre fordulva még háromra zárkóztunk 29-26-nál, de a SZISE nem engedte ki a kezéből a győzelmet, így 33-28-ra elveszítettük a mérkőzést. Legeredményesebb játékosunk Gerencsér Fanni lett 7 góljával.

Legközelebb március 9-én, ahogy beszámoltunk róla, Gyálon lépünk pályára a Komárom ellen. Hajrá, Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink