Elmaradt a Győr elleni mérkőzésünk

Sajnos csapatunk egyik tagjának pozitív lett a koronavírustesztje, így elmaradt a Győr elleni mai találkozónk, mert tekintettel a vendég együttes nemzetközi szereplésére nem vállaltuk a mérkőzést.

A kedd estére kiírt bajnoki előtt egyik játékosunk pozitív koronavírustesztet produkált, amely után klubunk vezetősége azonnal megkezdte az egyeztetéseket az MKSZ Versenyirodájával a találkozó sorsát illetően. A jelenleg érvényes versenykiírás szerint a mérkőzés egy későbbi időpontra történő halasztására nem volt lehetőség, ezért játékosaink egészségének megőrzése érdekében úgy döntött klubunk vezetősége, hogy nem áll ki a 10. fordulóból előrehozott mérkőzésre.

„Szeretném megköszönni az érdi sportegyesületnek és külön Fenyőházi-Nagy Andrea ügyvezető asszonynak, hogy végül a ki nem állás mellett döntöttek. Azt gondolom, hogy a legmegfelelőbb, a fair-play szellemiségét szem előtt tartó döntés született meg, tekintettel mindenekelőtt a játékosok egészségére, valamint klubunk sportszakmai céljaira. A fertőzött játékosnak jobbulást, az Érd csapatának pedig sok sikert kívánok a továbbiakban.” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke a kisalföldi klub honlapjának.

A két bajnoki pont sorsáról az MKSZ Szakmai és Versenybizottsága dönt majd hivatalosan, de várhatóan 10-0-ás gólkülönbséggel ellenfelünk kapja meg a két pontot.

Jobbulást kívánunk játékosunknak! Hajrá Érd!

 

Támogatóink

Médiapartnereink