Egerben játszunk a hosszú hétvégén

Az NB I/B 21. fordulójában Egerbe utazik felnőtt csapatunk. Az Eszterházy SC ősszel nagyon kemény csatára késztette a mieinket, de sikerült győztesen elhagyni a pályát. Simics Judit gárdájára szombaton 18 órától hasonlóan nehéz mérkőzés várhat.

Ősszel még az 5. helyen állt az Eger, amikor a 6. fordulóban találkoztunk, most azonban a 9. helyről fogadnak bennünket, összesen 8 győzelemmel, 3 döntetlennel és 9 vereséggel. Farkas József együttese múlt héten egy góllal legyőzte a Ferencváros U19-es együttesét, előtte azonban csak döntetlent ért el a Hajdúnánás ellen. Simics Judit tanítványai, ha jobbik arcukat mutatják kihasználhatják az Eszterházy SC rapszodikusságát. Ennek ellenére szombaton sem számíthatunk könnyű mérkőzésre.

Tavaly október elején az Érd Arénában végig szoros találkozót játszott a két alakulat. A félidőben még a vendégek vezettek, sőt a folytatásban 5 gólosra is növelték előnyüket, de sikerült fordítani és végül 34-32-re megnyertük az összecsapást. Csapatunk legeredményesebb játékosa Gerháth Kincső volt, 7 góllal.

Friss hír az egriek háza tájáról: a héten bejelentették, hogy vezetőedzőjük, valamint több meghatározó játékos is meghosszabbította szerződését a klubbal, így ilyen szempontból is nyugodtan készülhetnek.


NB I/B, 21. forduló

Eszterházy SC – ÉRD
Eger,  Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Sportcsarnok, Leányka út 6.

2024. március 16. (szombat), 18:00
 

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink