A Budaörs ellen zárjuk a szezont

Az utolsó fordulót rendezik a K&H női kézilabda ligában, ahol az Érd Arénában a Budaörs együttesét fogadjuk. A legfontosabb kérdések már eldőltek, azonban egy győzelemmel még megelőzhetnénk riválisunkat és szépen búcsúznánk a 2021/22-es idénytől.

2 pont. Ennyi a különbség a csapatok között a tabellán és mivel január végén, idegenben öt góllal jobbnak bizonyult Horváth Roland együttese (30-35), egy győzelemmel utol is érnénk a budaörsieket. Pontazonosság esetén pedig az egymás elleni eredmény dönt, így csapatunk egy helyet előrelépne a tabellán és a 11. pozícióban fejezhetné be a bajnokságot. Ez esetben 26 forduló után 14 ponttal, ugyanúgy állnánk, mint egy évvel ezelőtt. Mindez természetesen egyelőre feltételes mód, a szombati idénybeli utolsó mérkőzésünkön kaphatunk választ erre a kérdésre.

Pest megyei riválisunk sorozatban négy vereségnél tart, legutóbb április elején Szombathelyen tudott nyerni. Buday Dániel gárdája már korábban bebiztosította NB I-es tagságát, így újoncként sikerült teljesítenie a célkitűzést. Házi góllövőlistájukat Jovana Jovovics vezeti 132 találattal, második helyen a már hosszabbító Pálos-Bognár Barbara áll 86 góllal.

Legyünk minél többen a szezon utolsó találkozóján!

K&H női kézilabda liga, 26. forduló
ÉRD – Moyra-Budaörs Handball
Érd Aréna
2022. május 21. (szombat) 18:00

Jegyinformációk itt.

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink