A bajnokhoz látogatunk

Az NB I/B 28. fordulójában Szombathelyre utazik csapatunk. Vida Gergő együttese már biztos bajnokként és így az NB I-es tagságot kiharcolva fogadja a mieinket szombaton 18 órától.

27-ből 27 győzelem. Százszázalékos a Szombathely mérlege az idei szezonban, amely az előző fordulóban megnyert Ferencváros U19 elleni mérkőzésen biztosította be az első helyét. A feljutás már korábban eldőlt a Vas vármegyeiek számára, de a csapat továbbra sem áll le. Pődör Rebekáék lőtték a legtöbb gólt eddig és lassan elérik az ezres határt is. A házi góllövőlistájukon már hatan is 100 fölött termeltek, Pődör Rebeka áll az élen 182-vel, testvére Blanka a második 142 góllal.

A téli szünet előtti utolsó mérkőzést játszottuk ellenük az Érd Arénában és gólzáporos találkozón végül 38-34 arányban maradtunk alul. Az Esztergom ellen is ugyanilyen különbségű vereséget szenvedtünk az első körben, de az előző hétvégén sikerült visszavágni és begyűjteni a két pontot, így továbbra is bízhatunk csapatunk remek tavaszi formájában. Azonban Vida Gergő gárdája hajt a 100 %-os történelmi szezonjáért, így óriási rangadóra van kilátás. Számunkra a második hely eléréséhez az is kell, hogy az Esztergom pontot veszítsen a hátralévő három bajnoki egyikén, az érdi lányok azonban már nem hibázhatnak.

NB I/B 28. forduló

Szombathelyi KKA – Érd
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

2024. május 11. (szombat) - 18:00

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Videós összeállításunkkal tekintünk még vissza a múlt heti Esztergom elleni rangadóra! A találkozó után vezetőedzőnk, Simics Judit és a 9 gólt szerző Panyi Anna értékelt, de már előre is tekintett a következő találkozóra a Szombathely ellen! Köszönjük szurkolóink buzdítását, hogy remek hangulatot varázsoltak az Érd Arénába!

Támogatóink

Médiapartnereink