Az Alba Fehérvár ellen nyitjuk az áprilist

Sorban jönnek a mérkőzések, így szombaton máris az utolsó két hónap veszi kezdetét a bajnokságban. A 20. fordulóban, hét mérkőzéssel a vége előtt az Alba Fehérvár látogat az Érd Arénába.


Ami ősszel a Dunaújváros, az most tavasszal az Alba Fehérvár. Józsa Krisztián csapata 8-8 győzelemmel és vereséggel, illetve két döntetlennel (kisebb meglepetésre, de a teljesítménye alapján megérdemelten) a 6. helyről várja az összecsapást. A székesfehérváriak a meglepő botlások ellenére állnak ilyen jól. Ezek közt megemlíthetjük a Békéscsaba elleni vereséget, vagy a szombathelyi Magyar Kupa-búcsút. Viszont a tavaly év végi váci pontszerzés, vagy az MTK legyőzése megsüvegelendő, valamint a Mosonmagyaróvártól is csak három góllal kaptak ki a Fejér vármegyeiek. Kiváló formában érkezik tehát az Alba az Érd Arénába.

A decemberi mérkőzésen hiába vezettünk a félidőben 10-9-re, végül fordított a Fehérvár és 22-20-ra nyerni tudott. A mieink legeredményesebb játékosa Fekete Bozsana volt 8 találattal, valamint Hadfi Gréta 40 %-os védési hatékonysága is a legjobb teljesítmények közé volt sorolható.

A vendégek házi góllövőlistáját a nyáron érkezett Katarina Stosic vezeti 81 góllal. Tamara Smbatian 71-szer, Takó Viktória pedig 60-szor vette be az ellenfelek kapuját, így ők a második ill. a harmadik helyen.

K&H női kézilabda liga, 20. forduló
Érd - Alba Fehérvár KC
Érd Aréna

2023. április 01. (szombat) 18:00

Jegyinformáció: https://erdarena.hu/?p=627

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink