Vukajlovics bekerült a szerb válogatott világbajnoki keretébe!

Örömteli okok miatt kell nélkülöznie csapatunknak a következő hetekben Alekszandra Vukajlovicsot, aki ott lesz a szerb válogatottal a spanyolországi világbajnokságon! Játékosunkat még a szerdai elutazás előtt értük el.

A bajnoki szünet ellenére is fontos események zajlanak klubunk játékosaival, hiszen a múlt héten Csáki Lilla mutatkozhatott be a juniorválogatottban, a ma kezdődő spanyolországi világbajnokságon pedig Alekszandra Vukajlovics képviseli majd az érdi színeket.

„Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, amely számomra is meglepő volt, hiszen először úgy volt, hogy nem utazhatok, de aztán hívtak, hogy mégis. A válogatottban irányítóként szoktam játszani és a poszttársam sérülése miatt végül engem is behívtak. Örülök, hogy itt vagyok, és ha kapok lehetőséget, akkor mindenképp a maximumra törekszem majd” – árulta el Vukajlovics még a szerdai elutazás előtt honlapunknak.

A szerb válogatott sorrendben Lengyelországgal, Kamerunnal és Oroszországgal játszik majd a spanyolországi Llíriában. A B-csoportban így reális esély lehet számukra a továbbjutás. Azonban egyelőre az első feladatra koncentrál a csapat, amely pénteken este 20 óra 30 perctől lesz a lengyelek ellen.

„Nem tekintünk nagyon előre, egyelőre a továbbjutás a cél a csoportból. Az első mérkőzésre fókuszálunk, mert az sok mindent meghatároz majd. Ott nagyon kellenek a pontok. Kamerun úgy gondolom, hogy kicsit kilóg a csoportból, de a másik három válogatott között komoly harc lehet a továbbjutó helyekért. Fiatal keretünk van és sok pozitív energia van bennünk. Szerencsére jó a hangulat a csapatnál.”

Így természetesen Alekszandra nem lehet ott az érdi csapattal szerdától a felkészülés kezdetén, de ennek a hírnek nagyon örülünk. Ő pedig elmondta, hogy várja, hogy majd újra Érden legyen.

„Várom, hogy visszatérjek a csapathoz. Remélem, hogy mindannyian egészségesek leszünk és így a bajnokság folytatásánál teljes kerettel küzdhetünk majd a céljainkért.”

Sok sikert kívánunk a világbajnokságon! Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink