Utoljára irányította az U8-9-es korosztályt Schóber János

Múlt héten játszották utolsó bajnoki fordulójukat a legkisebb utánpótlás csapataink. Schóber János, az U8-9-es lányok edzője utoljára ült a kispadon. A beszámolója és búcsúja a cikkben olvasható.

Végre U8 II. csapatunk is teljes létszámmal, hiányzó nélkül léphetett pályára. A gyerekek nagy része a sok betegség miatt ma érezhette meg a kézilabda szépségeit. A kapott és lőtt gólok utáni érzelmek látszottak a gyerekek, és szüleik arcán is. Ők, most kezdték el kóstolgatni, hogy nem véletlenül kell a szorgalom, a kitartás, lelkesedés, mert bizony az ellenfelek szintén a pályán vannak!

U8 I. csapatunkban 5 másodikos és 3 elsős kislány szerepelt. 2 elsős kislányunknak ráadásul szintén élete első meccse volt. A legnagyobb öröm, hogy elsős kis kapusunk remek védésekkel, míg társai több góllal is letették névjegyüket!

U9  II. csapatunkban lévő lányaim mindannyian bemutatták, hogy kell zúgó pofonok között is két embert kicselezve, akár földön fekve is gólt lőni. És az akarat, hogy komoly hasfájással lehet szuperül védeni. 

U9 I. lányaimról csak annyit, hogy 2 két meccsen 1 potyagólt engedtek az ellenfeleknek miközben 20 perc alatt egyszer 29, majd 33 gólt lőttek! Bevallom, amikor esik, kel, tépik, nyúzzák a lányokat, de ők csak mennek, és 9 évesen nincs eladott labda, viszont az ellenfél odáig nem jut el, hogy kapura lőjön... Akkor csak a könny csordul ki az öreg edző szeméből... 

Hivatalos eredményt ezekben a korosztálynál nem számolnak, de.. 

U9.
Érd II. - Pázmánd.           15 - 8

Érd II. -Vuk.                     17 - 3

U9.
Érd I. - Székesfehérvár   33 - 1 

Érd I. - DKKA.                   29 - 0

U8.
Érd I. - Rácalmás.             20 - 5

Érd I. - VUK                      17 - 3

Ezúton is tisztelettel megköszönöm, hogy Érden edző lehettem, köszönöm a kedves szülőknek, hogy maximálisan támogatták munkámat, és a gyerekeknek, hogy a kézilabda csodálatos világába velem tették meg az első lépéseket!

Bízom benne, hogy ha ugyanígy folytatják többen is lehetnek élsportolók. Vagy akár válogatottak!!!

Vagy pl így kezdődik az Érd NBI-es csapat névsora: Boros (akár három is), Gdovin (akár három is), vagy Rajzer (akár kettő is), Dudás (akár kettő is) aztán Csépány, Takács, Simurda, Böcsödi, Vajna, Hajba, Máté, stb..... 

Eljött részemről a búcsú ideje. Boldog vagyok, hogy Timi lányom, és Andris fiam is velem voltak ezen a felejthetetlen napon.. 

Hajrá ÉRD!

Schóber János

Támogatóink

Médiapartnereink