Saját nevelésű játékosunk továbbra is Érden játszik

Az előző évekhez hasonlóan idén is szerepet kapnak saját nevelésű játékosaink a felnőtt csapatnál. Az U20-as vb-ezüstérmes beálló, Kiss Dorottya Zsófia a szerződésének megfelelően a következő idényben is Érden játszik majd.

Kiss Dorottya Zsófia az érdi utánpótlás nevelésből nőtte ki magát és a 2019/20-as szezonban debütált az első csapatban. Ezután minden évben egyre több lehetőséget kapott. Először inkább védekezésben, majd később a támadásoknál is. Az idei bajnokságban 20 mérkőzés alatt 15-ször talált be, ami az eddigi éveket tekintve a legjobb mutató tőle a felnőttek között. Zsófi tavaly nyáron ezüstérmet nyert a magyar női junior válogatottal a Celjében rendezett U20-as világbajnokságon.

Fiatal játékosunk kitölti a szerződését és a következő idényben is az első keretnél számítanak rá.

Örülök neki, hogy jövőre Érden játszhatok. Nagyon szeretek ezzel a csapattal együtt dolgozni és edzeni. Szerintem egy nagyon jó közösség alakult ki, annak ellenére, hogy mostanában nem úgy sikerültek a mérkőzések, ahogy szerettük volna, de ami bennünk van, azt még idén szeretnénk kihozni.

Idén, amikor lehetőséget kaptam, igyekeztem is élni vele. Fejlődnöm még mindenképp kell, mind támadásban, mind pedig védekezésben, és ezen leszek jövőre. – nyilatkozta beállónk.

További sok sikert érdi színekben!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink