Nemzetközi utánpótlás edzőmérkőzéseket játszottunk

Szerda délután az ifjúsági és junior csapatunkból vegyesen felállított U17-es, és az ifjúsági játékosokra valamint serdülőkre épülő U15-ös csapatunk játszott svájci ellenféllel szemben. A GC Amicitia Zürich együttese Veszprémben vendégeskedik, tőlük érkezett a megtisztelő felkérés.
ÉRD – GC Amicitia Zürich (U17) 28:31 (13:19)
Putzlocher Németh Helga – NBI junior vezetőedző Pénteken bajnoki mérkőzésünk lesz, ezzel együtt örülök, hogy sikerült beillesztenünk a programba a találkozót és tudtunk játszani a svájciak ellen. Nem az eredmény volt számunkra az elsődleges, mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni a juniorok és ifjúságiak közül egyaránt.
ÉRD – GC Amicitia Zürich (U15) 35:23 (16:13)
Oláhné Balog Tünde – NBI ifjúsági vezetőedző 
Az első félidőben szoknunk kellett a svájciak által megszokott, kisebb labdaméretet. A fordulás után nagyjából összeállt minden, működött a védekezés, pontosabbá váltak az indítások és a bejezések, amivel sikerült növelni az előnyt és magabiztosan nyerni.
A mérkőzések nagyszerű hangulatban teltek, a veszprémi edzőtáborozáson résztvevő zürich-i csapat megkeresésének örömmel tettünk eleget. A svájciak utánpótlásrendszere némileg különbözik az itthonitól, ezért U17-es,  és U15-ös korosztályban mérkőztek a felek. A különleges felállás és az edzésidőpont ellenére, jó színvonalú találkozókon gyakorolhatott az ÉRD.    

Támogatóink

Médiapartnereink