"Mert igazi harcosaim vannak!"

Hétvégén elkezdődött az U8-as és U9-es leány Kisiskolás bajnokság. Az első két fordulót Martonvásáron rendezték, ahol csapataink a nehezített körülmények ellenére is remekül szerepeltek. - Schóber János felkészítő edző beszámolója következik.

Vasárnap rendezték az Utánpótlás bajnokság első két fordulóját Martonvásáron. Nagyon rossz előjelekkel készültünk, hiszen az U8-as csapatunkkal a gyerekek betegsége miatt el sem tudtunk menni, és sajnos a másik három csapatunk is gyakorlatilag csere nélkül játszott.
A nap hőse HAJBA REBEKA volt (29-es mezben), aki két U9-es meccset is csere nélkül játszott végig, majd két U8-as mérkőzést, pár perc cserével!


Mert egy csapat, egy szív. Ha Rebi nem játszott volna egy korcsoporttal feljebb, ráadásul nagyon gólerősen kapus létére, az U9 II. csapat ki sem tudott volna állni... Minden egyes hősömnek gratulálok, és NAGYON-NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁJUK! A szülői csapatom is nagyon kitett magáért a szurkolással, és természetesen nagyon szépen köszönöm a hozzáállásukat.


Az U8-9-es korosztályban nem számolnak hivatalos eredményt.
A képeken az U8 volt 5 fővel. Kislányaim, "ez jó mulatság, férfi munka volt"!

Pusztán poénból. Három „fél”csapatunk 6 meccsen maradt veretlen, lőttünk 112 gólt, és kaptunk 15 gólt.


Hajrá ÉRD! 

Támogatóink

Médiapartnereink