Kopecz Barbara és Mód Noémi is hosszabbított

Újabb két játékosunk kötelezte el magát a következő szezonra, így Kopecz Barbara és Mód Noémi is az Érd színeiben folytatja jövőre.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, vezetőedzőnk és négy fiatal játékosunk is folytatja a megkezdett munkát Érden és ugyanez elmondható két újabb játékosunkról, Kopecz Barbaráról és Mód Noémiről is. Kopecz 80 találatával vezeti a házi góllövőlistát, ráadásul az összesített rangsorban is az előkelő 11. helyen áll, így maradása azt jelenti, hogy fontos gólok várhatóak tőle a következő szezonban is.

„Jól érzem magam a csapatnál, így nem kellett gondolkoznom a folytatáson, mert szívesen játszom Érden. A célunk, hogy stabil NB I-es tagságot szerezzünk. Két éve érkeztem, de a szurkolók ennyi idő alatt is nagyon a szívemhez nőttek. Miattuk is szerettem volna itt játszani" - árulta el balátlövőnk.

Mód Noémi egyre több játékpercet kap a szezonban és ezt a folyamatot a jövőben is szeretné folytatni, mert elmondása szerint sokat fejlődött a csapatnál.

„Nekem is szerepet játszott a döntésemben, hogy szeretek ennél a csapatnál játszani. Fontos számomra, hogy olyan helyen játsszak, ahol sok játéklehetőséget kapok és Roland megadta nekem a lehetőséget, aminek köszönhetően sokat fejlődtem fizikálisan és mentálisan is. A célunk, hogy a bajnokságban ne kelljen számolgatnunk és minél fentebb végezzünk a tabellán.

Sok sikert kívánunk játékosainknak!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink