A kölcsönjáték után végleg szerződtettük a balátlövőt

Újabb játékos hosszabbít csapatunknál. Gerháth Kincső tavasszal csatlakozott a kerethez és féléves kölcsönszerződése után most bejelenthetjük, hogy a következő idénytől végleg Érden játszik majd.

Gerháth Kincsőt az Alba Fehérvár együttesétől vettük kölcsön február végén és első mérkőzésén máris góllal mutatkozott be csapatunkban, majd ezt követően minden meccsén betalált. Fiatal kora ellenére már sokadik éve játszik az első osztályban. Balátlövőnk egy sérülés után idén tavasszal tért vissza és kezd egyre jobb formába lendülni.

"Jól jött a télen a váltás és jól érzem itt magamat. Fontos, hogy érzem, bíznak itt bennem, mivel szeretném elérni a sérülés előtti formámat. Bár nehéz helyzetben vagyunk a bajnokságot illetően, de az a célom, hogy jövőre bármelyik ligában is legyünk, stabil teljesítményt tudjak nyújtani. Mivel az edző marad, így nem fog változni a játéknak a képe, amiben én is jól el tudom képzelni magamat. Fiatalodik a keretünk, szeretnék védekezésben is többet bizonyítani és remélem, hogy stabil teljesítményt nyújtunk majd." – nyilatkozta Kincső.

További sok sikert kívánunk érdi színekben!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink