Hosszabbítás kapus- és beállóposzton

Újabb játékosok hosszabbították meg szerződésüket, így Kántor Kamilla és Paróczy Sára is érdi színekben kezdi meg a következő szezont is.

Bár még nagyon fontos mérkőzések várnak a mieinkre ebben az idényben, jó hír, hogy már alakul a jövő évi keret is. A múlt heti bejelentések után ezúttal Kántor Kamilla és Paróczy Sára hosszabbításáról számolhatunk be. Mindketten nagyon örültek, hogy a következő szezonban is az Érdet erősíthetik majd.

„Egy másodpercig nem voltak bennem kétségek, hogy ha az Érd velem kívánja folytatni a munkát, akkor én azt nagy örömmel vállalom. Ugyanis a nyári érkezésem óta nagyon jól érzem magam itt a csapatban, ahol megtaláltam a helyemet. Örülök, hogy jövőre is bizalmat szavaznak nekem. Ami a célokat illeti, egyelőre ezt a szezont kell jól abszolválnunk, ezért mindent megteszünk a lányokkal” – nyilatkozta kapusunk.

A házi góllövőlistán 65 találatával az előkelő negyedik helyen álló Paróczy Sára számára is egyértelmű volt, hogy Érden képzeli el a jövőt.

„Nem kellett sokat gondolkodnom, ugyanis nagyon örülök, hogy itt maradhatok a csapatban és erősíthetem továbbra is az érdi színeket. Azt gondolom, hogy összeszokott társasággá váltunk két év alatt és az a célunk, hogy jövőre már ne csak a bennmaradás legyen a cél, hanem a középmezőny. Szerintem az az erősségünk, hogy védekezésben és támadásban is csapatként tudunk funkcionálni” – árulta el a beálló.

Sok sikert kívánunk játékosainknak! Hajrá Érd!

 

Támogatóink

Médiapartnereink