Horváth Roland folytatja a megkezdett munkát

Szerződést hosszabbítottunk Horváth Roland vezetőedzővel, aki így folytatja a következő szezonban is a két éve megkezdett munkát. A cél, hogy stabil NB I-es csapata legyen az Érdnek.

Bár még javában zajlik az idei szezon, a háttérben már fontos tárgyalások folynak a következő idény csapatának kialakításával kapcsolatban. A következő héttől fontos bejelentésekre készülünk felületeinken, de mára is tartogatunk egy lényeges információt. Horváth Roland vezetőedzőnkkel ugyanis sikerült megegyezni és meghosszabbította szerződését klubunkkal, bár elmondása szerint benne nem is volt kérdés, hogy szeretné folytatni a tavalyi szezon elején megkezdett munkát.

„Két éve komoly fiatalítást kezdtünk és bíztam benne, hogy tetszik a klubvezetőknek ez a folyamat és folytathatjuk a közös munkát. Elindultunk egy úton, amelyen fiatal magyar kézilabdázóknak adunk lehetőséget. Ennek már látszódnak apró eredményei is, mint például, hogy Csáki Lilla vagy Kiss Zsófia is meghívót kapott a junior válogatottba. Amiben szeretnék a következő szezonban előrelépni, hogy stabil NB I-es csapatunk legyen Érden. Én bízom benne, hogy ez sikerülni fog” – árulta el Horváth Roland honlapunknak a következő szezon célját.

Sok sikert kívánunk vezetőedzőnknek a továbbiakban is! Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink