Hibátlanul hazai pályán

NB I/B-s junior együttesünk kiélezett mérkőzésen 25:22-es győzelmet aratott a Szekszárdi FGKC csapata ellen, megszerezve zsinórban harmadik győzelmét a bajnokságban.
 
A Rinyamenti KC elleni hazai, majd a Mohács ellen idegenban aratott győzelmet követően csapatunk a Szekszárdot fogadta az ÉRD Arénában. A mérkőzés első találatát ugyan a vendégek szerezték, de Németh Patrícia és Kerekes Vanda góljaival lányaink fordítottak. Nagyobb előnyre azonban nem tudtunk szeret tenni, a csapatok fej-fej mellett haladtak az első játékrészben. Németh Patrícia betörést követően talált a kapuba, míg Kertész Ramóna egy remek bejátszást váltott gólra, 7:7-re alakítva az állást. A félidő hajrájára fordulva egy találat volt az előnyünk, azonban a vendégcsapat zsinórban négy gólt szerezve megfordította az állást. Majd Németh Patrícia és Lízer Melinda találataival sikerült egy gólra csökkentenünk hátrányunkat a szünetre (12:13). A fordulást követően Szász Dóra találatával egyenlítettek lányaink, majd öt perccel később Lízer Melinda találatával már újra nálunk volt az előny (16:15). Csapatunk jól védekezve tartotta előnyét, Merő Dóra hétméterest is hárított, míg támadásban apróbb pontatlanságot vétve nem tudtuk növelni előnyünket. A hajrára azonban Reizinger Sára és Németh Patrícia találataival három találatra növeltük vezetésünket, de a szekszárdi csapat egymást követő három gólt szerezve egyenlített az 58. percben. Németh Patrícia két értékesített hétméteresével, valamint fiatal irányítónk átlövésből szerzett találatával csapatunk szoros végjátékban 25:22-es győzelmet aratott a bajnokság 4. fordulójában.
 
Gratulálunk!
 
 
 
 
 
A SERCODAK Dalfsen elleni Kupagyőztesek Európa-kupa nyolcaddöntőjének első, hollandiai összecsapására szurkolóink kizárólag on-line tudnak jegyet vásárolni!
 
Csapatunk 2016. január 9-én szombaton 19 órakor lép pályára a SERCODAK Dalfsen együttese ellen a Kupagyőztesek Európa-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozóra a csapatot elkísérő szurkolóink kizárólag on-line tudnak jegyet vásárolni. Ellenfelünk tájékoztatása szerint a mérkőzésen teltház várható, így aki nem szeretne lemaradni az összecsapásról, annak érdemes minél előbb jegyet vennie.
 
Jegyvásárlás az alábbi linkre kattintva lehetséges: 
https://www.ticketjames.com/nl/tickets/509-ehf-cupwinnerscup-sercodak-dalfsen-erd-handball-hun
 
Jegyárak:
 
16 év alatt, on-line: 5€
16 év felett, on-line: 10€
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink