Gerencsér Fanni marad Érden

Két tapasztalt játékosunk aláírása után, most egy fiatal kézilabdázó szerződéshosszabbítását jelenthetjük be. Gerencsér Fanni a következő idényben is az Érd színeiben játszik majd.

Fanni az idei szezon elején a Győri Audi ETO KC-tól érkezett csapatunkhoz. A bajnokságban 20 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 15-ször talált az ellenfelek hálójába. A 2003-as születésű játékos az Érd felnőtt gárdája mellett tavasszal kölcsönben az NB I/B-s Komárom együttesében is gyűjtögeti a játékperceket. A következő idényben pedig továbbra is Simics Judit irányítása alatt kézilabdázik majd.

„Nagyon megszerettem itt Érden az elmúlt egy évben és Jucóval is szeretem a közös munkát. A bennmaradásra sajnos már nem sok esélyünk maradt, de így is meg fogunk tenni mindent, hogy becsülettel zárjuk a szezont. Jövőre egyértelmű célunk lesz a feljutás kiharcolása. Szeretném ebből minél jobban kivenni a részem és a csapat meghatározó játékosa lenni.” – nyilatkozta Gerencsér Fanni, aki leginkább a középső belső három poszt valamelyikén szeret játszani.

Sok sikert kívánunk!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink