Fontos ifjúsági győzelem

Hazai pályán nyolc góllal legyőztük a Fehérvár csapatát, így megszilárdítottuk helyünket a középmezőnyben.
 
A hétvégi felnőtt KEK találkozó és az NBI programjának halasztása miatt, az ifjúsági találkozó a másik két meccstől eltérően (melyet majd február 18-án, kedden pótlunk) hamarabb megrendezésre került. Csapatunk két pont előnyben várhatta a Fehérvárral szembet a találkozót, vagyis győznie kellett ahhoz, hogy ne érje be ellenfele. 
Ahogyan Oláhné Balog Tünde vezetőedző, csapata is izgult a találkozó előtt, így mérkőzés eleje a vártnál nehezebben indult. A lányok szerencsére hamar megnyugodtak és magabiztosan kézilabdázva fordítottak. Remek átlövésgólokkal, pontos bejátszásokkal, jó védekezéssel és ehhez párosuló kapusteljesítménnyel sikerült a szünetre ötgólos vezetést szerezni. A második 30 percben is jobban játszott ellenfelénél az ÉRD, tízgólosra is hízott a különbség, a végjátékban azonban némileg feljebb zárkózott a vendégcsapat.
A magabiztos győzelemmel ifijeink újra hetedikek a tabellán és nagy lépést tettek a középházi rájátszásért. Az újabb kulcsfontosságú találkozó számukra jövő szerdán következik, amikor a NEKA lesz az ellenfelünk a Városi Sportcsarnokban.
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink