Felemás utánpótlás eredmények

December elején lejátszottuk az utolsó két NBII-es felnőtt mérkőzésünket. 
Az EURONOVEX USE csapata ellen a mérkőzés nagy része alatt nem igazán sikerült jól játszanunk, majd a hajrára érkeztünk meg. A második félidő elején még tetemes hátrányban voltunk, az utolsó 15-20 percben dolgoztuk le a különbséget és fordítottuk meg az eredményt. Nagyon fontos győzelem volt ez nekünk. 

Egy héttel később újabb győzelemre készültünk, ami ezúttal nem sikerült. A bajnokság elején nagyon nehezen lőttük a gólokat, ez most szépen beindult az őszi szezon végére, viszont a védelmünk kevésbé hatékony. Ez a nap igaz, egyik csapat számára sem a védekezésről szólt, 75 gól született a találkozón. Tavaszra fejlődnünk kell annyit, hogy elöl és hátul is tudjuk tartani magunkat. 

NBII felnőtt, Dél csoport, 10-11. fordulók

December 1. Abony
EURONOVEX USE- ÉRD 29-31 (17-12)

December 8.  Érd
ÉRD - Szigetszentmiklós NKSE 36-39 (13-20)

Az érdi csapat a bajnokság 10. helyén áll három győzelemmel és nyolc vereséggel.

Az ifjúsági I. osztályú bajnokság utolsó őszi fordulójára több, mint 2 órás utazás után talán kicsit fáradtan érkeztünk meg a hét közepén, de ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést. Fiatalabbik kapusunk végig bravúrosan védett, 40%-os teljesítménnyel segítette a csapatot. Így is 30 kapott gólt számlálhattunk a végén. Ez megint csak azt mutatja, hogy a védekezésünkön dolgoznunk kell. Sokszor már nagyon szépen összeállnak a belső védők, egészen remek megoldások vannak, de ezt csak a mérkőzés bizonyos szakaszaiban tudjuk tartani.
"Sajnos vannak olyan fázisok amikor nem koncentrálunk kellően, ilyen amikor a hármas védők elfutnak a kipattanó labda megszerzése nélkül, teljesen nyitva hagyva azt a zónát a támadóknak a labda visszaszerzésére. A támadójátékunkkal most is elégedett lehetek, jó százalékkal értékesítettük a helyzetinket, a hazai csapat védekezésbeli módosításaival is csak egy-egy támadásra tudott megzavarni minket, kevés hibával tudtunk játszani. Nagyon nehéz idegenben egy vidéki csapat ellen játszani. Összégében örülünk az 1 pontnak, mégis úgy érezzük, hogy egy megnyert mérkőzést buktunk el. Talán ha nem a végén csúszik be az a pár hiba, nem számított volna a hazai pálya előnye. A küzdeni tudás miatt nagyon büszke vagyok a csapatra, és gratulálok a lányoknak az elért eredményhez!" - értékelt Maurer Szandra edző.

Ifjúsági I. osztály, nyugati csoport, 10. forduló
December 12.  Kozármisleny
Kozármisleny SE - ÉRD 30-30 (15-16)

Az ÉRD féltávnál a nyolcadik helyen áll három győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel.

Támogatóink

Médiapartnereink