Balogh-Palotás Fanni tapasztalata segítheti a feljutást

A közös felkészülés megkezdése előtt új balátlövővel bővül keretünk. Balogh-Palotás Fanni két korábbi csapatával is már kiharcolta az élvonalba jutást, így ezzel a tapasztalattal nagy hasznára lehet együttesünknek.

Fanni viszonylag későn, 14 évesen Veszprémben kezdett el kézilabdázni.

Általános iskolában sportosztályba jártam és a testnevelő tanár ajánlotta, hogy próbáljam meg, mert van hozzá tehetségem. Akkor páran elmentünk a Veszprém Beton KC csapatához és itt kezdtem a pályafutásomat, majd középiskolás koromban Győrbe kerültem.

Balátlövőnk ezt követően ismét Veszprémben játszott, ahol már az NB I-ben is bemutatkozhatott, majd több klubban is megfordult. Kecskeméten is és legutóbbi állomáshelyén, Budaörsön is tagja volt az NB I/B-s feljutást bajnokként kiharcoló együtteseknek, így ezzel a tapasztalattal is segítheti az Érdet.

Szerintem leginkább a jó társaságnak és a csapategységnek kell meglennie a feljutáshoz, illetve, hogy mindenkinek az lebegjen a szeme előtt: NB I-ben szeretne játszani. Enélkül szerintem nem sikerülhet.

Fanni legutóbbi mérkőzését épp az Érd ellen játszotta a Budaörs színeiben, ahol 5 gólt is szerzett.

Nekem régóta szimpatikus volt az Érd. Volt egy ilyen megérzésem, hogy fogok még itt játszani. A mostani csapatból Braun Csenge még Budaörsön volt csapattársam, de Sztankovics Rékát is ismerem. A következő szezonban szeretnék minél többet segíteni a csapatnak és megmutatni, hogy egy kisebb kihagyás után is vissza tudok térni a korábbi formámhoz.

Sok sikert kívánunk érdi színekben!

Hajrá Érd!

Fotó: budaorshandball.hu

Támogatóink

Médiapartnereink