Bajnok az Ifjúsági III. osztályú csapat!

A legutóbbi fordulóban, a Dunavarsány elleni rangadón aratott 29-27-es győzelemmel eldőlt, hogy Ifjúsági III. osztályú csapatunk a hátralévő mérkőzésektől függetlenül megnyerte a bajnokságát! További részletek és eredmények a cikkben.

Remekül kezdte a második helyezett Dunavarsány elleni mérkőzést az Érd, amely az első félidőben szinte végig vezetett. A 22. percben Szunyok Réka révén három gólra is nőtt csapatunk előnye (13-10), de innen még felállt a vendég együttes és a nagyszünetre sikerült egyenlítenie (13-13).

A fordulás után ellenfelünk folytatta jó szériáját és egészen a hajráig úgy tűnt, hogy elviszi a két pontot. Az érdi lányok azonban 5 perccel a vége előtt egy időkérés után megrázták magukat. Öt gólt rámoltak be a Dunavarsány kapujába, míg ezalatt csak kettőt kaptak. Urbányi Júlia találata zárta le a mérkőzést, így az Érd 29-27-re megnyerte az összecsapást. A győzelemmel az is eldőlt, hogy csapatunk két fordulóval a vége előtt megnyerte az Ifjúsági III. osztályú bajnokságot és megvan az esélye, hogy százszázalékos mérleggel fejezze be az idényt. Eddig 18 meccsből 18 győzelem a mérleg!

Ifjúsági III. osztály:
ÉRD - Dunavarsányi TE 29-27 (13-13)
 

További eredmények:

NB II felnőtt:
TFSE - ÉRD U22  20-17

Az U13-as csapat is veretlenül szerepelt a hétvégén Budapesten rendezett 9. fordulóban:
FTC - ÉRD I  23-29

ÉRD II - Budai Farkasok  21-20

SZISE - ÉRD I  22-28

SZISE - ÉRD II  17-24

Gratulálunk a lányoknak és edzőiknek!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink