Az Üstökös Kupán szerepelt U10-es és U11-es csapatunk

Vasárnap és hétfőn is hajnali 6:00 órai indulással vették Dunaújváros felé az útirányt az érdi lányok. Az U11 reggel 8:00 órai kezdéssel a hazaiakkal játszott. Sok hibával, álmosan, körülményesen kézilabdáztunk, de így is nagyarányú győzelemmel hagytuk el a pályát. A siker nagy magabiztosságot adott a lányoknak, ami a vasárnap még ránk váró két mérkőzésen balul ütött ki.

A második összecsapáson a Tatabánya csapatával játszottunk, akiket szerencsénkre volt ideje a lányoknak közösen megnézni. Sajnos ezúttal rosszul kezdtünk, sok hibával, kapkodva játszottunk, így a Tatabányának sikerül 3 gólos előnyt szerezni, amit tartottak is.

Vasárnapi harmadik mérkőzésünket a jól, egységes csapatként kézilabdázó Nemesvámossal vívtuk. Sajnos ez a meccs sem sikerült jól, teljesen szétestünk fejben és olyan csapat benyomását keltettük, akik akkortájt kezdtek el ismerkedni a kézilabdával. Több mint tíz góllal vertek meg bennünket.

Hétfőn reggel az Angyalföldi Sportiskolával játszottunk, akikkel a tavalyi szezonban már találkoztunk és akkor kikaptunk tőlük szivacskézilabdában. 

A lányok „egy éjszaka alatt megtanultak újra kézilabdázni”. A mérkőzés kezdő sípszavától a végét jelzőig szervezetten és jól játszottak. Ennek köszönhetően több góllal sikerült győznünk. A második ellenfelünk a Szombathelyi Kézilabda Akadémia volt. Ahogy az első mérkőzésen is, itt is nagyon jól, csapatként kézilabdáztunk, aminek eredményeképpen a forduláskor három góllal is vezettünk. A második félidőre elfáradtunk mind fejben, mind pedig fizikálisan, de szorosan tudtuk tartani mérkőzést. Sajnos a végjátékban egy-két hiba becsúszott, így egy góllal alulmaradtunk.

Rendkívül hasznos mérkőzéseket játszottunk, hol jobban, hol kevésbé jól kézilabdáztunk. Összességében nézve, nagyon hasznos meccsek voltak a gyakorlásra, mind védekezésben, mind támadásban és tudtuk fejleszteni a lerohanásokat is.
 

Támogatóink

Médiapartnereink