Megkezdte a szezont az U10-es és az U11-es korosztály

Október 6.-án négy mérkőzés várt U11-es csapatainkra a Treff csarnokban. 
Nagyon várták a lányok az idei első mérkőzéseket. Itt már nagypályán, bőrlabdával kell játszani, ami szerencsére csapatainkat egyáltalán nem zavarta.
Az ÉRD I. teljesen új csapatként kezdte meg szereplését, támadásban és védekezésben is voltak hibáink, ennek ellenére nagyon jól küzdöttek a lányok. Az elkövetett hibáinkból tanulunk és a következő bajnoki mérkőzéseken igyekszünk kevesebb hibával játszani.
Az ÉRD II. Szigetszentmiklós és Alsónémedi ellen lépett pályára. Jó védekezésünknek köszönhetően sok labdaszerzésünk volt, amikből könnyű gólokat szereztünk, ennek köszönhető a nagyarányú győzelmünk is.   

Vecsési SE – ÉRD I. 15-1
ÉRD II. – Szigetszentmiklós NKSE 29-3
ÉRD I. – Dunavarsányi TE 3-21
Alsónémedi SE – ÉRD II. 1-27
Szigetszentmiklós NKSE – Vecsési SE 2-24
Dunavarsányi TE – Alsónémedi SE 13-8

 

Október 12.-én edzőmérkőzést játszottunk a tavalyi szezon veretlen, Balázs Kupa-győztes Kispest csapatával akik az első fordulóban ugyanúgy mint mi, nagyarányú győzelmeket arattak. Ennek aprópóján jött a megkeresés Ka ispest részéről, hogy játsszunk egy mérkőzést, ami mindkét csapat felkészülését segíti. Ezen a kifejezetten jó mérkőzésen az eddig veretlen Kispestet sikerült két góllal megvernünk.
„Remek gyakorlási lehetőségek voltak a mérkőzések mindkét csapatunknak. Büszke vagyok a lányokra, készülünk tovább!” – dicsérte a játékosokat Farkas Roland edző.


Az U10-es csapataink is megkezdték bajnoki mérkőzéseiket október 14.-én. Ebben a bajnokságban is két csapatot indítottunk. Az első tapasztalatok felemásra sikerültek. Itt is sok változás volt a tavalyi szezonhoz képest. Három mezőnyjátékos helyett öt van egyszerre a pályán, ami azért okoz még némi fennakadást a gépezetben. Az ÉRD II a Budai Farkasokat és a Szigetszentmiklóst is magabiztosan győzte le, az ÉRD I. pedig a Százhalombatta elleni nagy gólarányú győzelem után a nagyon jól játszó pilisvörösvári csapattól kapott ki. 

Következő megmérettetéseink október 21-22.-én Dunaújvárosban, az Üstökös Kupán lesznek.

Támogatóink

Médiapartnereink