Kozármislenyben maradtak a bajnoki pontok

Kozármislenyben lépett pályára ifjúsági I. osztályú csapatunk a hétvégén a bajnokság 19. fordulójában. A találkozó 44:27-es hazai győzelemmel zárult, így nem sikerült megelőznünk a Kozármislenyt a tabellán.

Krenner Fanni góljával indult a mérkőzés, majd a tizedik percig Fanni még kétszer, Domokos Dalma pedig egyszer vette be az ellenfél kapuját (4:4). A 21. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Ezt követően együttesünk Domokos Dalma és Ágoston Nóra találataival lépett előrébb, azonban zsinórban öt góllal el tudott lépni a hazai alakulat (16:12). A félidő hátralévő részében Krenner Fanni és Domokos Dalma talált be, de a játékrész végére hatgólosra növelte előnyét a Kozármisleny, így 20:14-es eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

Fotó: Kozármisleny SE facebook oldala

A második játékrész Domokos Dalma duplájával, és Ágoston Nóra találatával kezdődött, de ellenfelünk zsinórban négyszer volt eredményes, mellyel 27:17-re módosult az állás. Moncz Nikolett lövése törte meg az érdi gólcsendet, de ismét öt egymás utáni akcióval még tovább nőtt a különbség a két csapat között (31:18). A 43. percben Ökrös Alexandra és Domokos Dalma révén zárkóztunk feljebb. A folytatásban Lázár Evelin büntetőt hárított, a túloldalon viszont Domokos Dalma nem hibázott a hétméteresvonalról, de közelebb nem tudtunk zárkózni a hazaiakhoz (35:22). A mérkőzés utolsó tíz percében Ágoston Nóra, Esősi Laura és Domokos Dalma szereztek további találatokat, Lázár Evelin pedig újabb büntetőt védett a végül 44:27-es végeredménnyel záruló mérkőzésen.

Edzői szemmel: „Hosszú utat tettünk meg a mérkőzés előtt, sőt a fél csapat már délelőtt lejátszott egy serdülő mérkőzést. Helyzetünket az is megnehezítette, hogy sajnos többen hiányoztak az ifjúsági keretből. Mindezek ellenére jól kezdtük a mérkőzést, és egészen addig szoros volt az eredmény, amíg kettős emberhátrányba nem kerültünk. A küzdéssel nem lehetek elégedetlen, a lányok mindent megtettek, de persze voltak hibáink, amit az ellenfél azonnal kihasznált. Bízom benne, hogy sikerül még pontot szereznünk a bajnokságban.” – Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 19. forduló
Időpont: 
2018. április 14. 16:00

44

(20)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 5/3

Vezetőedző
GYULAI László

Kozármisleny SE
4
8 (2)
7
1
5
8
4
2 (1)
3
2
ÉRD
5
15 (2)
4
1
1
1

27

(14)

Kiállítás: 18 perc

7 méteres 2/2

Vezetőedző

Helyszín: 
Kozármisleny Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Hornyik Zsolt, Zörgő Róbert

Támogatóink

Médiapartnereink