U10-es bajnoki forduló Budaörsön

Nem volt egyszerű a kezdés, ugyanis ezúttal itt nem betegségek vagy iskolai felkészítő foglalkozások miatt hanem a sportorvosi igazolások hiányában kellett Farkas Roland edzőnek négy játékosát is nélkülöznie.

Ebben a korosztályban nem írják hivatalosan az eredményeket, de a szülők ezt a problémát is megoldják, segítve természetesen az edző munkáját is. Papírral-tollal a kezükben ülnek a lelátón és profi statisztikákat készítenek nekünk.

Az ÉRD I. csapata a Budai Farkasok ellen kezdte meg a szereplést a budaörsi bajnoki fordulón. Öt mezőnyjátékos helyett csak négyet tudtunk felküldeni a pályára mert több nem állt rendelkezésre. A második mérkőzésen a házigazda Budaörs csapatával mérkőztünk meg, szintén négyen öt ellen. A két magabiztos győzelem magáért beszél.

Az ÉRD II. csapat első meccsén a Szigetszentmiklóssal mérkőzött meg, itt is négyen voltunk öt játékos ellen. Remek kapusteljesítmény, szervezett védekezés, könnyű gólok jellemezték a sima győzelmet hozó mérkőzést. A második mérkőzésünket egy jól felkészített Pilisvörösvárral vívtuk, de a lányok megmutatták hogy kell a gyengébb védekezést támadásban kijavítani. Ennek köszönhetően ismét győztesen jöttek le a pályáról.

"A budaörsi hétvége mérlege az érdi csapat szempontjából  4 meccs, 4  győzelem. Gratulálok a lányoknak hatalmasat játszottak emberhátrányban végig. Minden elismerésem a lányoké, gratulálok a csapataimnak a teljesítményeikhez, csak így tovább!" - dicsérte a játékosait Farkas Roland.
 

Támogatóink

Médiapartnereink