Rangadóra készül U22-es csapatunk

Fontos mérkőzés vár NB II-es csapatunkra, ugyanis hétvégén a bajnokság első két helyezettje feszül egymásnak. Vasárnap 18 órától az érdi Batthyányi Általános Iskola sportcsarnokában a listavezető Szigetszentmiklóst fogadják a jelenleg második helyen álló lányaink.

Csapatunk hét veretlenül megvívott mérkőzés után, az előző fordulóban szenvedte el első vereségét a bajnokságban. A harmadik helyezett TFSE hazai pályán 23-19-re tudott nyerni. A Szigetszentmiklós eddig százszázalékos és vezeti a tabellát. Vasárnap tehát az első két helyezett játszik egymással Érden.

„Küzdős mérkőzésre számítunk. Az ellenfél több tagját is láttuk már kilátogatni a korábbi mérkőzéseinkre, így biztos, hogy nagyon készülnek ránk, de mi is szeretnénk győzelemmel zárni a találkozót.” - Pintér Polina, csapatunk kapusa nyilatkozott honlapunknak, akinek védéseire nagy szükség lesz a meccsen.

Az SZNKSE talált be eddig legtöbbször az ellenfelek hálójába, szám szerint 8 mérkőzés alatt 293-szor. Emellett a második legkevesebb gólt kapták, ugyanis ebben a mutatóban Kerekes Lauráék állnak a legjobban.

A vendégek házi góllövőlistáját Husti Hanna vezeti 60 góllal, aki így az összetett lista harmadik helyén áll. A második helyen Fodor Noémi 42 találattal követi. Csapatunk legeredményesebb játékosa Horváth Henriett szintén 42 gólt számlál.

Hajdú Gyöngyvér,  U22-es együttesünk harmadik legjobb góllövője 35 góllal, így áll hozzá a vasárnapi összecsapáshoz: „Egy ilyen fiatal csapatnak, mint mi óriási lehetőség a tapasztalatszerzésre, hogy rutinos, tapasztaltabb játékosok ellen is kipróbálhatjuk magunkat. Ez még plusz motivációt is ad nekünk, és jó visszajelzés számunkra, hogy hol tartunk és min kell még javítanunk.”

Maurer Szandra fiatal gárdája remekül teljesít eddig a bajnokságban. Szurkolóinkat is várjuk a találkozóra, hogy minél többen biztassák a lányokat a rangadón!

NB II - Dél, 9. forduló
Érd U22 - Szigetszentmiklósi NKSE
Batthyányi Általános Iskola sportcsarnoka - Érd, Fácán köz 2.
2022. december 4. (vasárnap) 18:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink